«  Naar Blog overzicht
Blog

3 onmisbare onderdelen van de 'Over ons'-pagina

De Over ons-pagina is één van de best bezochte pagina's van onze website. Dat is logisch, want mogelijke opdrachtgevers willen weten wie de mensen zijn die hen straks gaan helpen. 

  • Erik
    Erik Gosker
    Accountmanager

Het uitgangspunt is dat bezoekers van onze website overtuigd zijn dat wij een probleem voor hun kunnen oplossen. Bijvoorbeeld doordat ons dienstenaanbod helder is, zij ons werk zagen of onze blogs over online marketing en webdesign lazen.

Zodra iemand overtuigd is dat wij kunnen helpen, dan trekken wij hen op de Over ons- pagina over de streep. Daar nemen wij de laatste twijfels weg, door te laten zien wie wij zijn. Dit zijn volgens ons de 3 onmisbare onderdelen van een goede Over ons-pagina:

Dit is het team achter Motivo >1. Laat zien wie er werken.

Voor je besluit om een bedrijf in te huren, dan wil je weten met wie je te maken krijgt. Daarom vind je bij een foto van al onze collega's.

2. Laat zien wat hun drijfveren zijn.

Ook vragen wij onze collega's naar hun ambitie en motivatie. Waarom gaan zij elke dag naar het werk. Wanneer zijn zij echt tevreden? Dat jij ons leer kennen, lijkt me een goed begin van een relatie. 

Lees de 9 spelregels van ons supportteam3. Vertel hoe je werkt.

Ten slotte vertellen we op deze pagina niet wat we maken, maar wel hoe we dat doen. Hiermee laten we zien dat we niet zomaar wat doen, maar dat wij onze processen op orde hebben. En hoe onze bedrijfscultuur is. Zodat jij het vertrouwen krijgt dat wij in staat zijn om jouw probleem op te lossen.

Conclusie

Kortom, de Over ons-pagina is bij uitstek de plek om iemand te overtuigen om contact met jou op te nemen. Vertel over de mensen en de werkwijze van het bedrijf. Hoe persoonlijker de pagina, hoe soepeler de eerste kennismaking zal verlopen.

Wij hebben ervoor gekozen om ons verhaal te vertellen door middel van blogs en interviews. Ook als je alleen het overzicht bekijkt, krijg je daardoor een goed beeld van wie wij zijn. Bovendien gebruiken wij elk verhaal afzonderlijk voor sociale media, onze e-mailnieuwsbrief of in een offertetraject. Hierdoor is de Over ons-pagina een belangrijk onderdeel van onze content marketing strategie.

Wil jij ook meer uit jouw website halen? Wij vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen.

Neem contact met ons op

We werken met liefde samen