«  Naar Expertise overzicht
Expertise

Conversiegerichte webshops

Tja, even een webshop opzetten is tegenwoordig niet zo heel moeilijk meer. Maar een winstgevende webshop? Dat is toch echt een heel ander verhaal. Een verhaal dat begint bij een uitgelezen strategie met een duidelijk doel voor ogen. Welkom in de bijzondere wereld van de e-commerce.

  • Erik
    Erik Gosker
    Accountmanager

Juiste boodschap

Goed gevonden worden, gebruiksvriendelijkheid, een doordacht ontwerp met de juiste boodschap. Dát maakt jouw webshop tot een structureel succes. En omdat marketing, design en techniek hier naadloos samenkomen worden wij bij elk nieuw verzoek voor een webshop In een effectieve webshop staat de klantreis centraal, lees de case van Valkvers.nl.weer enthousiast. Daar kunnen onze vakmensen namelijk al hun kennis en ervaring in kwijt.

Customer journey

Bij het ontwikkelen van een webshop komt de nodige theorie kijken, dus gaan we eerst met jou, de klant, het gesprek aan om te achterhalen waar je doelgroep zich nu precies bevindt, welke benadering gewenst is en hoe we het ontwerp gaan aanpakken. Op basis daarvan richten we een customer journey in en stellen we een prototype op. Een duidelijk plan waarin beleving en conversie centraal staan. 

Conversie, conversie, conversie

Voor optimaal bereik meten we alles. Met regelmaat zoeken we naar een 'conversiebooster'. Dit kan een landingspagina zijn, verbetering in de e-mailnieuwsbrief of op slimme plekken extra aanbiedingen doen. En met de nieuwe statistieken evalueren we weer verder.

Een webshop kan op maat gemaakt, Zoals de complete ticketmodule voor Graceland FestivalTevreden klant

Dankzij uitgekiende zoekoptimalisatie (SEO) wordt jouw webshop makkelijk gevonden en is het ontwerp van je webshop zo ingericht dat elke bezoeker zich nergens beperkt voelt en op z'n gemak kan winkelen. Uit ervaring weten we dat alleen op deze manier van een bezoeker een tevreden klant gemaakt kan worden.

Met hetzelfde gemak kun jij, op jouw beurt, aan 'de achterkant' je webshop beheren. Slimme koppelingen naar bijvoorbeeld productdatabases, productafbeeldingen, bezorgers, paymentproviders, voorraadsystemen of boekhoudingen. We hebben het allemaal. En het scheelt je een hoop werk. 

Vast team

Zodra je webshop live staat (champagne!) kunnen we met alle data die daaruit vrijkomt weer gefundeerde keuzes maken. We analyseren en optimaliseren, zodat jij je investering in no-time hebt terugverdiend. En het team dat jouw webshop bouwde, blijft met je meedenken!


Wil jij ook een toffe webshop?

Neem contact op met Erik

We werken met liefde samen