«  Naar Blog overzicht
disciplines

De disciplines bij Motivo: creatief vakmanschap online

Bij Motivo bundelen we verschillende disciplines om tot het beste resultaat te komen; een werkende website. We koppelen strategie, grafische vormgeving en techniek, aan onze kennis van online marketing.  Daarmee maken wij online impact voor onze klanten, dat is onze drijfveer.

  • Lennard
    Lennard Veldwijk
    Algemeen directeur

Strategie & Concept

Een nieuwe website begint met het uitdenken van een goede strategie. Wie zijn jullie doelgroepen? Wat wil je bereiken? Wanneer is jullie website een succes? Welke middelen zetten jullie in. Hoe helpt het wereldwijde web daarbij? Strategie gaat over activeren. Hoe brengen we jouw doelgroep in beweging? Het internet kan jou verder helpen, samen bepalen we hoe.

 

Grafische vormgeving

Vervolgens maken we de gekozen strategie visueel. We bepalen welk hulpmiddel jij nodig hebt, hoe dat er uit ziet en hoe het werkt. Hoe vinden de doelgroepen hun weg naar én op de website (of applicatie)? Een ontwerper maakt de interfaces gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waarbij hij zorgt dat het ontwerp naadloos aansluit op de bestaande huisstijl.

 

Development

Zodra het ontwerp is goedgekeurd en prioriteiten zijn aangegeven, gaan we bouwen. Dit doen we volgens de Scrum-methodiek. Dat betekent dat we jou of jullie uitnodigen om mee te kijken, te testen en ons van feedback te voorzien. Op die manier houd je de regie over het proces en zorgen we samen voor het gewenste resultaat. We werken dus intensief samen en dat bevalt gegarandeerd!

 

Online marketing

In dit stadium hebben wij voornamelijk een adviserende en geen uitvoerende rol, omdat wij nu eenmaal de beste willen zijn in webontwikkeling. Het maken van content en online adverteren, laten we graag over aan specialisten. Maar we weten wel hoe het werkt en zorgen voor een website die jou verder helpt.

 

Doorontwikkeling & support

Na oplevering begint direct de evaluatiecyclus. Meten is immers weten. Waar komt jouw bezoek vandaan, hoe bewegen zij zich over de website, wat kan beter?  Direct na livegang start ook de ondersteuning van ons Supportteam. Dan kan te allen werktijde beroep gedaan worden op onze helpdesk. Zij beantwoorden de eerste vragen en lossen problemen direct op. 

 

Zo werkt Motivo. Door onze vakmensen multidisciplinair samen te laten werken krijg jij een website, webshop of applicatie die voor jou werkt. Eén waar strategisch over nagedacht is, die onderscheidend is en jouw doelgroep in actie brengt. Zo helpen wij jou en jouw collega's verder...

Ben jij nieuwsgierig geworden? Bel of mail gerust voor meer informatie. Of kom langs, we hebben goeie koffie en gaan graag met je in gesprek.

Lennard Veldwijk
Algemeen directeur
Neem direct contact op

We werken met liefde samen