«  Naar Werk overzicht
Werk

Een website voor Het Oversticht

Al sinds 1925 draagt Het Oversticht bij aan een betere leefomgeving voor de inwoners van Zwolle en omgeving. Als adviseurs zijn zij van grote maatschappelijke invloed op de kwaliteit van onze leefomgeving en zijn ze inmiddels ook ver buiten Overijssel te vinden.

Showcase Het Oversticht

Vroeger en nu

Waar in het begin van de vorige eeuw Het Oversticht vooral een overkoepelende autoriteit was, is de organisatie de afgelopen jaren veel meer deel gaan uitmaken van de maatschappij zelf. Betrokken bij het welzijn van de bewoners en hun leefomgeving. Om dit naar buiten toe beter zichtbaar te maken, besloot Het Oversticht daarom dat het hoog tijd was voor een nieuwe uitstraling.

Expertise in beeld

Samen met de betrokken medewerkers van Het Oversticht werkten we de volledige structuur van de nieuwe website uit en wisten dit overzichtelijk samen te vatten tot de hoofdthema's projecten, expertises en adviseurs. Door dit consequent door te voeren in de navigatie, ontstaat er een rode lijn door de website die alle verschillende onderwerpen met elkaar verbindt.

Toegankelijk en overzichtelijk

De insteek van het ontwerp voor de website is vooral het laten zien van het maatschappelijk belang in een goede, inspirerende leefomgeving. Vanuit de nieuwe huisstijl zijn actuele onderwerpen overzichtelijk in beeld gebracht.

Hoofdthema's projecten, expertises en adviseurs

De motor achter de website

Dankzij Liberiser kan het content-team van Het Oversticht eenvoudig de website voorzien van foto's, nieuwsberichten, agenda-items, evenementen en blogs.

Uiteindelijk hebben we samen met Het Oversticht een website weten te realiseren waar we allemaal trots op zijn en die voor de toekomst een duidelijk beeld geeft van wat Het Oversticht ook voor jou kan betekenen.

Logo Het Oversticht

We werken met liefde samen