«  Naar Expertise overzicht
Expertise

Uitzonderlijke websites die jou verder helpen

Je wilt een website die jou helpt om doelen te behalen. Die aansluit op jouw organisatie, strategie en boodschap. Een middel voor leadgeneratie, omzetverhoging of misschien wel een wervingscampagne. Om je te onderscheiden, op te vallen of als onderdeel van je corporate uitstraling. Wij kunnen die partij zijn die dat ook echt waar gaat maken. 

  • Mark
    Mark Eikema
    Product Owner / Strateeg

Jarenlange ervaring

Nieuwe website voor Zorgspectrum het Zand in ZwolleWij hebben ruime ervaring in non profit en zorg, zoals de corporate en recruitmentsite voor De WeverDat heeft Motivo. Klinkt heel stoer, maar we roepen het niet zomaar. Door dagelijks websites te ontwerpen en ontwikkelen durven we te beweren dat wij, als één van de beteren, weten hoe jij online het best een boodschap de wereld in krijgt. En daarbij heb ikzelf mijn sporen verdiend in de non-profit-sector en Erik, mijn collega-projectmanager, werkte 5 jaar in de ouderenzorg en als freelance contentmarketeer voordat hij bij ons kwam werken.
Voor jouw website krijg je een team tot jouw beschikking dat daarnaast bestaat uit minimaal een vormgever en 2 techneuten. En als het nodig is, dan breiden we het team zelfs uit!

Van plan naar praktijk

Vanuit een gestructureerde en gebalanceerde aanpak gaan we vooraf aan elk project eens stevig met jou, de klant, in gesprek. Geen paniek, want dat blijkt vaak heel verfrissend. Ons team, dat inmiddels ook jouw team is, wil namelijk alles van je weten. Waar sta je als bedrijf voor? Wie zijn je klanten? Wat is je boodschap en wat zijn jouw doelstellingen? En andersom staan wij natuurlijk open voor al jouw vragen. Na deze sessie maken we gezamenlijk een plan over hoe we de besproken doelstellingen in de praktijk gaan brengen. 

Wat doet Motivo?

Bij het ontwerpen en technisch realiseren van jouw website gaan we het liefst van start met een functioneel ontwerp, het prototype. Uit ervaring weten we dat deze 'bouwtekening' reuzehandig is om als referentie te dienen voor jou, maar ook voor ons. Daarna gaan onze vakmensen los op het realiseren van jouw website, waarbij jij zoveel mogelijk betrokken bent. Samen bespreken we de gekozen strategie en jij behartigt de wensen van jouw bedrijf en je (potentiële) doelgroep. Die samenwerking maakt dat we een eindresultaat zullen behalen dat het beste in ons naar boven haalt. Onderscheidend, aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en voor iedereen te vinden. Dát doet Motivo.

De Webscore: controleer of jouw website technisch op orde is.Is jouw website technisch op orde? Controleer het hier...Met resultaat

En dat vind je terug in een unieke website en CMS dat het beheren van je nieuwe website tot kinderspel maakt. En na livegang ben je nog niet van ons af. We blijven we in de buurt voor advies, updates en het grondig analyseren van de statistieken. Hoewel jij zelf verantwoordelijk wordt voor het genereren van bezoek naar jouw website. Maar ook daar kunnen we uiteraard in adviseren. 

Smaak en vormgeving is lastig te toetsen, maar of een website technisch op orde is valt wel te meten. Daarom hebben wij de Webscore ontwikkeld. Hiermee toetsen wij onze websites op 24 punten, waaronder vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo kunnen wij onszelf controleren, maar ook jouw huidige website. Benieuwd of jouw huidige website op orde is?

Kortom: bij Motivo houden we altijd voor ogen dat het resultaat aansluit op de wensen van de klant en z'n doelgroep. Altijd. Ontdek het zelf!

We werken met liefde samen