Vanwege ons 12,5-jarig bestaan doneren wij een website aan een goed doel in Zwolle

Jubileum

In november bestaat het Zwolse webbureau Motivo 12,5 jaar. Om dit koperen jubileum te vieren geven wij een website weg aan een goed doel in Zwolle. We willen hiermee iets terug doen voor de stad die ons de kans geeft te groeien.

8 goede doelen hebben zich gemeld. Inmiddels kan een ieder tot 31 december stemmen op het goede doel die een nieuwe website gedoneerd krijgt via: motivo.nl/stemmen (link is niet meer actueel).

Lennard Veldwijk, directeur van Motivo, legt uit: “We willen graag groots uitpakken om deze mijlpaal (jubileum red.) te vieren. Het is voor ons logisch dat we dit doen door een website weg te geven.” Veldwijk heeft er het volste vertrouwen in dat zij een goed doel verder helpen. “Elk goed doel heeft een converterende website nodig, toch? Voldoende vrijwilligers en een constante stroom aan giften bepalen of een goed doel bestaansrecht heeft. Dan is het belangrijk dat de organisatie online goed gevonden wordt. En dat de website het verhaal van de organisatie goed weet te vertellen. Daar ligt onze kracht.”

Op 15 november vierde Motivo haar jubileum.

Op die dag maakte zij bekend welke goede doelen in de race zijn voor een gratis website. Het concept is simpel: Motivo lanceerde een website waar alle kanshebbers zichzelf presenteren. Het goede doel dat de meeste stemmen krijgt wint.

Waarom konden alleen goede doelen uit Zwolle aangemeld worden? Veldwijk: “Mijn collega’s en ik zijn nauw verbonden met deze stad. De meeste medewerkers wonen er en iedereen werkt er. Dus als we dan toch een goed doel blij maken, dan natuurlijk één die helpt dat het in Zwolle prettig wonen en werken is!”

Welk goed doel verdient volgens jou een nieuwe website? Geef jouw stem op: motivo.nl/stemmen (link is niet meer actueel)

Auteur

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Motivo