«  Naar Werk overzicht
Werk

Webshop Wecovi Service

Wecovi Service produceert en verkoopt inventaris en gastensets voor vakantieparken. Deze artikelen worden in heel Europa geleverd. Wij hebben hun webshop slim vernieuwd, met een duidelijker overzicht en handige inrichting die zorgt voor een geoptimaliseerde beleving. Wecovi Service is onderdeel, net als Wecoline, van Wecovi uit Zwolle.

 

Voor Wecovi Service hebben we een webshop ontwikkeld waar beheerders van vakantieparken eenvoudig hun producten kunnen kopen. Ook hebben we een volledige integratie gerealiseerd met het ERP Infor. Zo houdt Wecovi haar productenbeheer en orderafhandeling efficiënt.

Aanbod op maat van de klant

Wecovi Service is responsiveWecovi heeft nu een webshop waar aan klanten specifieke (eigen) producten en prijzen worden geserveerd. Daarnaast bouwden we een setwizard. Wat dat is? Klanten kiezen eerst de producten, vervolgens een bijpassende verpakking en tenslotte voegen ze een logo en een creatieve tekst toe. Ook kan op deze manier eenvoudig een bestelling opnieuw gedaan worden. Het is een webshop geworden die zo optimaal aansluit op wat de klant van Wecovi wil.

Naar de webshop

 


MAAK EEN AFSPRAAK

We werken met liefde samen