Uitzonderlijke websites

En dat zeggen we niet zomaar

Je wilt een website die aansluit op jouw organisatie, strategie en boodschap. Een middel voor leadgeneratie, omzetverhoging of misschien wel een wervingscampagne. Om je te onderscheiden, op te vallen of als onderdeel van je corporate uitstraling. Tot zover geen probleem, maar zie nu maar eens een partij te vinden die dat ook echt waar kan maken. 

Jarenlange ervaring

Zo'n partij is Motivo. Klinkt heel stoer, maar dat roepen we niet zomaar. Met jarenlange ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites durven we tegenwoordig te beweren dat wij, als één van de weinigen, weten hoe je online het best een boodschap de wereld in krijgt. En daarbij maken we het onszelf niet makkelijk. Voor jouw website krijg je een team tot jouw beschikking dat bestaat uit een projectmanager, een vormgever en 2 techneuten. En als het nodig is, dan breiden we het team zelfs uit!

Van plan naar praktijk

Vanuit een gestructureerde en gebalanceerde aanpak gaan we vooraf aan elk project eens stevig met jou, de klant, in gesprek. Geen paniek, want dat blijkt vaak heel verfrissend. Jouw team wil namelijk alles van je weten. Waar sta je als bedrijf voor? Wie zijn je klanten? Wat is je boodschap en waar liggen je doelstellingen? En andersom staan wij natuurlijk open voor al jouw vragen. Na deze sessie maken we gezamenlijk een plan over hoe we de besproken doelstellingen in de praktijk gaan brengen. 

Wat doet Motivo?

Bij het ontwerpen en technisch realiseren van jouw website gaan we het liefst van start met een functioneel ontwerp, het prototype. Uit ervaring weten we dat deze 'bouwtekening' reuzehandig is om als referentie te dienen voor jou, maar ook voor ons. Daarna kunnen onze vakmensen heerlijk los op het realiseren van jouw website. In ontwerp en techniek houden ze daarbij rekening met de gekozen strategie en de wensen van jou en je (potentiële) doelgroep. Die combinatie maakt dat we met z'n allen een eindresultaat kunnen behalen dat in beide disciplines het beste in ons naar boven haalt. Onderscheidend, aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en voor iedereen te vinden. Dát doet Motivo.

Met resultaat

En dat vind je terug in unieke website en CMS dat het beheren van je nieuwe website tot kinderspel maakt. En na livegang ben je nog niet van ons af. We blijven we in de buurt voor advies, updates en het grondig analyseren van de statistieken.

Kortom: bij Motivo houden we altijd voor ogen dat het resultaat aansluit op de wensen van de klant en z'n doelgroep. Altijd. Ontdek het zelf!

We werken met liefde samen