Innotheek

Het woord 'theek' geeft het al aan: de Innotheek is een applicatie waarmee het uitlenen van hulpmiddelen voor de zorg eenvoudig is gemaakt. Een artikel kan gereserveerd worden door medewerkers van verschillende locaties. Er is eenvoudig te zien welk artikel wanneer gereseveerd is en wat de statussen zijn van de artikelen. Zo kan de beheerder zien welk artikel bijvoorbeeld gerepareerd moet worden.

Bekijk ook: zorginnotheek.nl

Meer informatie

Offerte aanvragen

De Innotheek is bedoeld voor zorginstellingen waar gebruik wordt gemaakt van hulpmiddelen. De Innotheek is een digitale bibliotheek aan hulpmiddelen die gereserveerd kunnen worden over meerdere locaties en afdelingen om het leven van de cliënt en zorgmedewerkers te verbeteren. 

Zorginstellingen bezitten hulpmiddelen voor cliënten en zorgmedewerkers, maar vaak is niet inzichtelijk dat ze er zijn en waar ze zijn. Via dit uitleensysteem is er een overzicht van alle hulpmiddelen, kunnen hulpmiddelen gereserveerd worden en kunnen ervaringen gedeeld worden. Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare hulpmiddelen.

Interesse of een vraag?

Lennard Veldwijk

Bel of mail onze Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Toch liever het contactformulier gebruiken?

Contact
Andere innovaties