«  Naar Over ons overzicht
Over ons

Even voorstellen: Mark, strateeg en influencer (in spé)

Tijdens kantooruren werkt Mark bij Motivo als accountmanager en online strateeg. Hij klapt in zijn handen van blijdschap bij nieuwe creatieve en strategische uitdagingen. Soms danst hij dan even op tafel. Met zijn ervaring als UX designer, product owner, zelfstandig ondernemer en digital producer helpt hij anderen (niet alleen online) verder...

  • Mark
    Mark Eikema
    Product Owner / Strateeg

Zijn grote interesse voor alles wat mensen beweegt, helpt hem in zijn werk als online strateeg. Maar dat is op kantoor, overdag. Want ‘s avonds heeft Mark andere snode plannen. In de Mark in the Middle podcast voert hij stevige gesprekken met bekende en minder bekende mensen op het snijvlak van theologie, filosofie en politiek. En dat zijn niet de typische koffiezetapparaat gesprekjes die hij bij ons op kantoor kan voeren. Aangezien een koffiezetgesprekje gemiddeld 2 minuten duurt en zijn podcast-gesprekken 2 uur!

Stevige inhoudelijke gesprekken over soms taaie of complexe onderwerpen zijn volgens hem nodig in een gepolariseerde tijd, waarin een tweet ongeveer het langste verhaal is wat je leest. Mark brengt mensen bij elkaar en zet aan tot discussie, met tot doel om licht te werpen op complexe onderwerpen. Als we begrip hebben voor elkaar dan is er immers genoeg wereld voor ons allemaal.

Zijn grote interesse voor alles wat mensen beweegt, helpt hem in zijn werk als online strateeg. Hij daagt uit en brengt mensen in beweging. Mark werkt graag met non-profit organisaties, omdat hij houdt van mensen die andere mensen verder helpen. Maar ook commercieel kan hem bekoren, want in iedereen zit een wereldverbeteraar. Zoals de biologische boerin waar hij elke zaterdag met vrouw verse groente haalt, de leraren van zijn kinderen, zorgdirecteuren, stadswachten en snackbar eigenaren.

Help jij ook iemand vooruit? Ben jij een wereldverbeteraar? Dan werkt Mark graag met jou samen. Start een online traject met hem en hij vraagt je gegarandeerd het hemd van jouw lijf, maar wel met humor en een open kritische blik.

Luister zijn podcast   of   neem contact op met Mark

We werken met liefde samen