«  Naar Over ons overzicht
Over ons

Even voorstellen: Wouter

Even voorstellen: Wouter, developer van beroep. Hij is één van de jongens die het Motivo sociaal intranet voor de zorg bouwt. We zeggen het maar meteen: hij is opgegroeid in Eindhoven.

  De plek waar carnaval gevierd wordt ja, maar daar doet Wouter niet aan mee. Hij is een man zonder masker, praktisch, geduldig en recht voor zijn raap. Wie je ziet is wat je krijgt. En hij is gewoon goed is in het bouwen van software.

  Nee, Wouter is niet goed in dingen politiek correct brengen. Dat is wel zo duidelijk.Met zorg had hij naar eigen zeggen: ‘Niet veel meer, dan dat ik af en toe naar de dokter moet.’ Waarom hij toch aan het sociaal intranet werkt, is omdat het een applicatie is waar dagelijks door duizenden mensen mee gewerkt wordt en dat vindt hij tof.

  Daardoor zit er altijd beweging en verbetering in het project. De basis van het intranet staat, hij voegt daar mooie en functionele code daar aan toe. Als die code niet bestaat, dan kan hij het maken en daar zit voor hem de uitdaging.

  Op zijn eerste werkdag gingen we scrummend koken. Door samen een maaltijd te bereiden, maakten wij kennis met een nieuwe manier van projectmatig werken. Wouter gaf zonder omwegen bij de docent aan dat hij niet onder de indruk was van de middag, want hij werkt al jaren volgens de Scrum-methode en software bouwen is wezenlijk anders dan vis bereiden.

  Nee, Wouter is niet goed in dingen politiek correct brengen.

  Hij komt dan wel uit Eindhoven, maar verwacht van hem geen gekke dansjes of een euforische vreugdekreten. Nee, Wouter is geen snelle verkoper met mooie praatjes. Hij vertelt gewoon wat hij gaat doen, welke keuzes hij maakt en wat het resultaat daarvan is. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, daar worden we blij van. En dat zullen de duizenden zorgprofessionals die met ons sociaal intranet werken snel ook zijn!

  Welkom, Wouter! Succes met het sociaal intranet voor de zorg...

  We werken met liefde samen