Behoud medewerkers in de zorg

Sibi

In 2021 heeft Motivo een nieuw bedrijfsonderdeel gelanceerd, Sibi. Met Sibi richten we ons op het ontwikkelen van softwareproducten om zorgorganisaties te ondersteunen met het geven van oprechte aandacht. Daarmee werken wij samen aan het behoud van medewerkers in de zorg.

Zorg

Webapplicatie

De producten binnen het Behoud platform van Sibi geven je de mogelijkheid om aandacht te geven aan al je medewerkers tijdens alle fases binnen de employee journey. Uiteindelijk ondersteunen we je om de zorg binnen je organisatie te verbeteren. Met het gebruik van de producten binnen ons platform Behoud werk je aan het het verlagen van het verzuim en de ongewenste uitstroom binnen je organisatie.

Ondersteuning tijdens employee journey

De producten binnen ons platform ondersteunt bij alle fases binnen de employee journey. Zo gebruik je bij de fase 'Oriënteren, solliciteren' en 'In dienst' de producten Sibi Aandacht en Sibi Portaal. Tijdens de fase 'Werken bij' kun je heel goed de hulp gebruiken van de producten Sibi Aandacht en Sibi Sociaal intranet. Gaat een medewerker uit dienst? Werk aan een goed afscheid en misschien wel een ambassadeur of op termijn een nieuwe medewerker met de producten Aandacht en Portaal.

Over Motivo

Motivo zal actief blijven voor het projectmatig aanpakken van websites en applicaties voor zorg en non-profit organisaties. Bekijk ons portfolio, hoe we voor jouw organisatie van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Stefan van 't Hul

Developer / UX designer

Stefan van 't Hul

Maikel Oelen

Developer

Maikel Oelen

Neem contact met Lennard op

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Contact