Klantportaal Dakmanagement

Beheer en houd overzicht over verschillende daken

Dakmanagement is een dakdekkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de renovatie van diverse typen daken. Met ruim 20 jaar ervaring zijn ze hard op weg een autoriteit te worden in hun business. 

Dakmanagement

Het klantportaal

In het klantportaal worden de klanten met bijbehorende objecten beheerd. Als deze eigenaren inloggen zien zij hun objecten met de daarbij behorende gegevens. Klanten hebben de mogelijkheid om melding te maken van bijvoorbeeld een lekkage. Deze meldingen worden online opgevolgd en afgehandeld, geheel inzichtelijk voor de klant.

Daarnaast wordt per dak alle data netjes geordend. Dit zijn alle openstaande en afgeronde acties, documenten zoals offertes, plattegronden en contracten, en alle gemaakte foto's.

App Dakmanagement

Waar voorheen de inventarisaties op de daken werd gedaan met een digitale camera en een volleybalscorebord (om aan te geven waar de foto's is gemaakt), worden deze foto's nu gemaakt met een iPad met de Dakmanagement App. Dit scheelt ontzettend veel tijd, met name in de afhandeling van de foto's.

Dakmanagement App

Op basis van GPS tonen we de dichtstbijzijnde objecten, waaruit een keuze wordt gemaakt. Per foto wordt aangegeven wat de status van het dak is.  Als de iPad of iPhone in een bekende Wifi omgeving komt, worden de foto's gesynchroniseerd naar het klantportaal.

Iconen Dakmanagement

Intern worden deze foto's gecontroleerd voordat de klant deze foto's ziet. Een voorheen omvangrijk proces sterk vereenvoudigd. Betere service naar klanten én minder handelingen.

Bekijk andere voorbeelden
van onze webapplicaties

Klasseplan

MijnBezorgtijd