MijnBezorgtijd

Nooit meer wachten op een bestelling

Via MijnBezorgtijd.nl kan de ontvanger van één of meerdere pakketten de tijden van alle bezorgingen op zijn adres van verschillende afzenders en bezorgers in één handig online overzicht inzien.

MijnBezorgtijd

Het bezorgproces is niet zo eenvoudig. Regelmatig staat de transporteur voor een gesloten deur. Zakelijke ontvangers willen weten wanneer zij de volgende zending kunnen verwachten en welke materialen, zoals pallets of lege kratten, retour kunnen met de transporteur. Consumenten kopen steeds meer via webshops en willen graag weten wanneer hun bestelling wordt bezorgd.

Eén platform

MijnBezorgtijd brengt de informatie van alle betrokkenen bij elkaar online op één platform. Het resultaat: minder wachttijden, vermindering van gereden kilometers en daarmee CO2 uitstoot, verbeterde efficiency, dus lagere kosten en een tevreden leverancier, transporteur en ontvanger!

Logo MijnBezorgtijd

Wat kan MijnBezorgtijd

Het lijkt zo eenvoudig, een sms- en e-mailservice, maar achter deze façade gaat een ingenieus systeem schuil. Om een indruk te geven: als je iets bestelt bij de IKEA zijn er verschillende transporteurs die deze bestelling bezorgen. Deze vervoerders hebben verschillende plansoftware: Transport Management Systemen (TMS). MijnBezorgtijd wordt continu gevoed door deze TMS-en. In deze data wordt de invloed van externe factoren als het weer, verkeer en calamiteiten verwerkt in de werkelijke bezorgtijd.

Stel een notificatie in

Elke ontvanger kan gedurende de bezorgdag op MijnBezorgtijd door middel van zijn postcode en huisnummer de verwachte bezorgtijd opvragen. Om dit niet te blijven doen, kan de ontvanger een notificatie aanvragen zodat hij via sms of per e-mail wordt genotificeerd.

Mockup MBT

De ontvanger kan instellen hoe ver voor de verwachte bezorgtijd hij dit bericht wenst te ontvangen. Transporteurs kunnen inloggen in de webapplicatie en bijvoorbeeld bekijken hoeveel bestellingen MijnBezorgtijd heeft verwerkt.

Naar de webapplicatie

Bekijk andere voorbeelden
van onze webapplicaties

Klantportaal Dakmanagement

Klasseplan