Webshops

Optimale conversie

Een goede webshop ontwikkelen is een vak op zichzelf. Een vak waar wij ons helemaal in thuisvoelen. Van bezoek naar aanschaf. Daar ligt onze uitdaging.

Ontdek hoe

Winstgevende webshops

Van strategie tot conversie

Tja, even een webshop opzetten is tegenwoordig niet zo heel moeilijk meer. Maar een winstgevende webshop? Dat is toch echt een heel ander verhaal. Een verhaal dat begint bij een uitgelezen strategie met een duidelijk doel voor ogen. Welkom in de bijzondere wereld van de e-commerce.

Juiste boodschap

Goed gevonden worden, gebruiksvriendelijkheid, een doordacht ontwerp met de juiste boodschap. Dát maakt jouw webshop tot een structureel succes. En omdat marketing, design en techniek hier naadloos samenkomen worden wij bij elk nieuw verzoek voor een webshop weer enthousiast. Daar kunnen onze vakmensen namelijk al hun kennis en ervaring in kwijt.

Customer journey

Bij het ontwikkelen van een webshop komt de nodige theorie kijken, dus gaan we eerst met jou, de klant, het gesprek aan om te achterhalen waar je doelgroep zich nu precies bevindt, welke benadering gewenst is en hoe we het ontwerp gaan aanpakken. Op basis daarvan richten we een customer journey in en stellen we een prototype op. Een duidelijk plan waarin beleving en conversie centraal staan. 

Winstgevende webshops

Conversie, conversie, conversie

Voor optimaal bereik maken we graag gebruik van e-mailmarketing. Een echte 'conversiebooster'. Dit onderdeel hebben wij natuurlijk geïntegreerd in ons CMS Liberiser. Hierdoor is het kinderspel om in een handomdraai een professionele nieuwsbrief te versturen en te monitoren hoe daarop gereageerd wordt. En met die gegevens kunnen we vervolgens weer verder.

Tevreden klant

Dankzij uitgekiende zoekoptimalisatie (SEO) wordt jouw webshop makkelijk gevonden en is het ontwerp van je webshop zo ingericht dat elke bezoeker zich nergens beperkt voelt en op z'n gemak kan winkelen. Uit ervaring weten we dat alleen op deze manier van een bezoeker een tevreden klant gemaakt kan worden.

Met hetzelfde gemak kun jij, op jouw beurt, aan 'de achterkant' je webshop beheren. Slimme koppelingen naar bijvoorbeeld productdatabases, productafbeeldingen, bezorgers, paymentproviders, voorraadsystemen of boekhoudingen. We hebben het allemaal. En het scheelt je een hoop werk. 

Analyseren en optimaliseren

En als je webshop eenmaal live staat (champagne!) kunnen we met alle data die daaruit vrijkomt weer gefundeerde keuzes maken. We analyseren en optimaliseren, zodat jij je investering in no-time hebt terugverdiend.

Bekijk een aantal
van onze webshops

Wecoline

Wecovi Service

A3apotheke