Wecoline

Een geavanceerde webshop voor professionele schoonmaak

Wecoline, onderdeel van Wecovi uit Zwolle, is naast distributeur ook producent van schoonmaakartikelen. Met deze artikelen bedienen zij de Europese markt. Klanten van Wecoline zijn bijvoorbeeld ziekenhuizen en professionele schoonmakers. Hiervoor mochten wij een soepele responsive webshop ontwikkelen die opvalt in gebruik en het gemak waarmee deze te beheren is.
Wecoline is onderdeel, net als Wecovi Service, van Wecovi uit Zwolle.

Koppeling met ERP-systeem Infor

Wecoline maakt gebruik van het ERP-systeem Infor onder andere voor het beheer van producten en afhandeling van de bestellingen. We hebben de webshop naadloos aangesloten met Infor. Zo halen we alle producten uit deze database en schieten we bestellingen weer in het ERP. 

Productaanbod

De webshop van Wecoline is geavanceerd. Zo is het voor klanten mogelijk in te loggen en daar de belangrijkste taken te voltooien, koppelen we met een lokale afbeeldingen- en bestandendatabase en is het productaanbod en taal verschillend per land.

Online catalogus

Een bijzondere functionaliteit om uit te lichten is de online catalogus. Deze tool maakt de ouderwetse papieren catalogus overbodig. Daarbij wordt deze on-the-fly gegenereerd, waardoor actuele productinformatie en afbeeldingen worden meegenomen. Bijkomstig voordeel: de klant ontvangt alleen de de producten die voor hem relevant zijn.

Naar de webshop

Bekijk andere voorbeelden
van onze webshops

A3apotheke

Wecovi Service