Werk

750 jaar aan zorg in beeld gebracht

Zorggroep Solis zet zich al eeuwenlang in om de cliënt de mogelijkheid te geven zelf de regie over zijn of haar oude dag te behouden.

Corporate website, recruitmentsite en intranet voor Solis Zorggroep.

In plaats van het aanbod van Zorggroep Solis in beeld te brengen zijn we na intensief overleg tot de conclusie gekomen dat de zorgvraag in alle gevallen centraal moet staan. Ook hebben we Solis aangesloten op ons sociaal intranet dat speciaal is toegespitst op de zorg.

  • opdrachtgever
    Zorggroep Solis
  • expertises
    Webdesign, webdevelopment
  • eindproduct
    Een website, recruitmentsite en sociaal intranet
  • www

De zorgvraag centraal.

In plaats van het aanbod van Zorggroep Solis in beeld te brengen zijn we na intensief overleg tot de conclusie gekomen dat de zorgvraag in alle gevallen centraal moet staan. Daartoe hebben we een methode ontwikkeld om zo de bezoeker snel van dienst te zijn.

Vragen staat vrij.

Om te zorgen dat alle informatie snel gevonden kan worden hebben we een zoekfunctie gemaakt die veelgevraagde antwoorden presenteert alsof je persoonlijk te woord wordt gestaan.

Kom bij ons werken.

Voor elke zorgorganisatie is het een uitdaging om het juiste personeel te vinden én te behouden. Daarom hebben we voor Solis een recruitmentsite ontwikkeld waar de vacatures goed vindbaar zijn en waar verhalen van medewerkers en cliënten een prominente rol spelen.

We wilden meer betrokkenheid van onze medewerkers bij de organisatie. Ook wilden we samenwerking bevorderen, kennis op een betere manier delen, innovatie stimuleren en snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Motivo en Zorggroep Solis zijn hierin glansrijk geslaagd.

Tineke Spijkers
Zorggroep Solis

We werken met liefde samen