«  Naar Werk overzicht
Werk

Corporate website voor Zorggroep Solis

Zorggroep Solis zet zich al eeuwenlang in om de cliënt de mogelijkheid te geven zelf de regie over zijn of haar oude dag te behouden. Vanuit die gedachte zijn we na een restyle van de huisstijl aan de slag gegaan met een geheel nieuwe website waarin de zorgvraag centraal staat. Dus of je nu een (toekomstige) cliënt, familie, verwijzer, medewerker of vrijwilliger bent, van elke bezoeker willen we weten: waar kunnen we je mee helpen?

  • opdrachtgever
    Zorggroep Solis
  • expertises
  • eindproduct
    Corporate website
  • www

Een unieke aanpak

In plaats van het aanbod van Zorggroep Solis in beeld te brengen zijn we na intensief overleg tot de conclusie gekomen dat de zorgvraag in alle gevallen centraal moet staan. Dus niet aankomen met kant-en-klare oplossingen, maar vooral eerst luisteren om vervolgens samen te werken aan een op maat gemaakte oplossing. Daarnaast gaan we niet voorbij aan de oriënterende bezoeker en is ook op informatie vlak genoeg te vinden over Zorggroep Solis als toonaangevende zorginstelling in de regio Deventer.

Voor elk wat wils...

Om een duidelijk beeld te geven van de van de vele mogelijkheden die Zorggroep Solis te bieden heeft is gekozen voor een structuur die uit verschillende lagen bestaat. Zo behoudt de algemene bezoeker het overzicht, maar kan een gerichte, eventuele terugkerende bezoeker in een paar klikken de gewenste informatie opvragen. 

Met de nieuwe website is Zorggroep Solis helemaal klaar voor de toekomst. Een dynamische, gebruiksvriendelijke interface met daarin de juiste informatie op de juiste plek. Bekijk 'm live!

We werken met liefde samen