«  Naar Werk overzicht
Werk

Dé digitale kwaliteitsmeter voor het onderwijs

Kapablo biedt goed onderbouwde kijkwijzers voor het onderwijs om observaties uit te voeren. Kapablo is gericht op het verbeteren van de effectiviteit van het onderwijs en een professionele houding en cultuur.

Fris van start

Om de unieke werkwijze van Kapablo beter in beeld te brengen zijn we van start gegaan met de branding. Met de kernwaardes van Kapablo scherp op het netvlies werd er een nieuw logo en aansluitende huisstijl ontworpen. Vanuit diezelfde kernwaardes hebben we vervolgens met Kapablo de functionaliteiten van de website op een rij gezet in het prototype. 

Informatie op maat

Om de diensten van Kapablo breder binnen het onderwijs neer te zetten bestaat de website uit een 'algemene' landingspagina en worden Kapablo Primair, Kapablo Voortgezet en Kapablo Opvang op aparte pagina's verder toegelicht. Hierdoor kunnen bezoekers makkelijker de weg vinden naar de informatie die voor hun vakgebied relevant is. En door middel van de laatste nieuwsberichten, de nieuwsbrief en een overzichtelijk contactformulier blijft de website dynamisch, informatief en een ideale manier om de bezoekers op de hoogte te houden. 

De website draait op ons eigen CMS Liberiser en kan dus door de mensen van Kapablo eenvoudig beheerd worden. 

Door de verschillende fases van het project overwogen te benaderen konden we heerlijk snel schakelen. Motivo voelt onze wensen goed aan en weet de vertaalslag naar creatie en techniek uitstekend te maken. Het resultaat is dan ook boven verwachting!

Joost Laninga
Kapablo

We werken met liefde samen