«  Naar Werk overzicht
Werk

Een effectieve webshop voor verse maaltijden

Valk Vers (onderdeel van Van der Valk Hotel De Cantharel in Apeldoorn) wilde een effectieve webshop vanwaar bewoners van Ugchelen verse maaltijden kunnen laten bezorgen. Zo groeiden zij van groentetuin en verswinkel naar verse maaltijden thuisbezorgd, omdat lekker, gezond en gemakkelijk heel goed samengaan.

De klantreis centraal

Eén van de interessante onderdelen van de website is de uitgekiende marketingstrategie bij de lancering van de webshop. De webshop kan zelf kortingscodes genereren, die Van der Valk kan laten drukken op flyers of in advertenties. Zo maken zij de drempel voor nieuwe klanten een stuk lager.
Daarnaast houdt het systeem bij hoe vaak een klant bestelt en maakt dit visueel, zodat de medewerkers van Van der Valk aandacht kunnen geven aan een zoveelste bezoeker. 

Case afbeelding

Uniek ontworpen iconen die aansluiten bij de doelgroep en de huisstijl.

Samenwerken

Ook wil ik de prettige samenwerking benadrukken. Wij regelden de techniek en de vormgeving, zij de foto's en de teksten. Wat een goede fotograaf betekent voor het gevoel op een website, dat bewijst Valkvers.nl. Want zeg nou eerlijk, die maaltijden zien er subliem uit toch? Om je beeldscherm bij af te likken! Natuurlijk hebben wij een aantal maaltijden geproefd en wij garanderen dat ze er in het echt net zo lekker uitzien als op de foto's. En ja, het smaakt ook erg goed!

Case afbeelding

Doorontwikkelen

Om de conversie te verhogen evalueren we regelmatig en ontwikkelen we vervolgens door. Zo vergeet geen klant meer om een toetje bij de maaltijd te bestellen en is de webshop op de mobiele telefoon nog eenvoudiger in gebruik. Zelfs de accountmanagers van Thuisbezorgd.nl waren onder de indruk!

Valk Vers bezorgt alleen in Apeldoorn, maar je kunt de maaltijden ook afhalen. Dat hebben we dus gedaan! En wat blijkt? Njomjomjomjom. Bestel vers op Valkvers.nl.

  • Erik
    Erik Gosker
    Accountmanager

Erik is de accountmanager van dit project. Heb je vragen over hoe hij dit met zijn team heeft aangepakt of wil jij ook een uitgekiende webshop? 

Neem contact op met Erik

We werken met liefde samen