«  Naar Werk overzicht
Werk

Een geavanceerde webshop voor gastvrijheid

Wecovi uit Zwolle is naast distributeur van inventaris en gastensets ook producent van schoonmaakartikelen. Zij bedienen de Europese markt. Voor hen hebben wij twee soepele responsive webshops ontwikkeld, die opvallen in gebruik en het gemak waarmee deze te beheren zijn.

Klantspecifieke omgeving

De webshops van Wecovi maken het voor klanten mogelijk om in een persoonlijke omgeving bestellingen te doen. Zo kunnen zij een eigen label maken en toevoegen aan gastensets. Daarnaast kunnen klanten oude bestellingen inzien én opnieuw bestellen. Bovendien doet de webshop suggesties voor nieuwe of vervangende producten, als een eerdere aankoop uit het assortiment gehaald is.

Case afbeelding

Bekijk hier de webshop.Webshop in meerdere talen

Ook benoemen we graag de mogelijkheden voor het bedienen van de markt in verschillende landen. Zo heeft de webshop een geavanceerde vertaalmodule, zodat één woord direct vertaald kan worden in het Frans, Spaans, Engels en Duits. Ook kan per product of pagina aangegeven worden in welke talen die getoond worden. Bovendien is er gekoppeld met Ingenico, wat de beste keuze was als paymentprovider, omdat Wecovi ook buiten Nederland groeiambities heeft.

Koppeling met ERP-systeem Infor

Wecovi maakt gebruik van het ERP-systeem Infor voor onder andere het beheer van producten en afhandeling van de bestellingen. We hebben de webshop hier naadloos op aangesloten, zodat alle producten uit deze database gehaald worden en bestellingen weer worden teruggestuurd.

Online catalogus

Een bijzondere functionaliteit om uit te lichten is de online catalogus. Deze tool maakt de ouderwetse papieren catalogus overbodig. Daarbij wordt deze on-the-fly gegenereerd, waardoor actuele productinformatie en afbeeldingen worden meegenomen. Bijkomstig voordeel: doordat een accountmanager de catalogus samenstelt, ontvangt de klant alleen relevante producten

  • Erik
    Erik Gosker
    Accountmanager

Ja, wecoviservice.com is een webshop met tal van mogelijkheden, waarover wij jou graag meer vertellen.

Maak een afspraak

We werken met liefde samen