«  Naar Werk overzicht
Werk

Een geavanceerde webshop voor professionele schoonmaak

Wecovi uit Zwolle is naast distributeur van inventaris en gastensets ook producent van schoonmaakartikelen. Zij bedienen de Europese markt. Voor hen hebben wij twee soepele responsive webshops ontwikkeld, die opvallen in gebruik en het gemak waarmee deze te beheren zijn.

Klantspecifieke omgeving

De webshops van Wecovi maken het voor klanten mogelijk om in te loggen en in een persoonlijke omgeving bestellingen te doen. Zo is het voor hen mogelijk om een eigen label te maken en toe te voegen aan gastensets. Daarnaast kunnen klanten hun oude bestellingen inzien én opnieuw bestellen. Bovendien doet de webshop suggesties voor nieuwe of vervangende producten, als een eerdere aankoop uit het assortiment gehaald is.

Case afbeelding

Bekijk hier de webshop.Webshop in meerdere talen

Ten slotte benoemen we graag de mogelijkheden voor het bedienen van de markt in verschillende landen. Zo heeft de webshop een geavanceerde vertaalmodule, zodat één woord direct vertaald kan worden in het Frans, Spaans, Engels en Duits. Ook kan per product of pagina aangegeven worden in welke talen die getoond worden. 

Koppeling met ERP-systeem Infor

Wecovi maakt gebruik van het ERP-systeem Infor voor onder andere het beheer van producten en afhandeling van de bestellingen. We hebben de webshop hier naadloos op aangesloten, zodat alle producten uit deze database gehaald worden en bestellingen weer worden teruggestuurd.

Online catalogus

Een bijzondere functionaliteit om uit te lichten is de online catalogus. Deze tool maakt de ouderwetse papieren catalogus overbodig. Daarbij wordt deze on-the-fly gegenereerd, waardoor actuele productinformatie en afbeeldingen worden meegenomen. Bijkomstig voordeel: doordat een accountmanager de catalogus samenstelt, ontvangt de klant alleen relevante producten

E-commerce

En dan heb ik het nog niet eens gehad over onze samenwerking. Want regelmatig analyseren we samen het gedrag van klanten op de website en nieuwe bezoekers. Vervolgens bepalen we mogelijke verbeterpunten en werken we aan een betere conversie.

  • Erik
    Erik Gosker
    Accountmanager

Ja, wecoviservice.com is een webshop met tal van mogelijkheden, waarover wij jou graag meer vertellen.

Maak een afspraak

We werken met liefde samen