«  Naar Werk overzicht
Werk

Nieuwe website voor Triqs

Ooit begonnen als onderzoeksbureau in de zorgsector en in de jaren daarna uitgegroeid tot een gerenommeerd (onderzoeks-) bureau voor zorg & welzijn, zakelijke dienstverlening, onderwijs en gemeentes. Met ervaring op het gebied van Serious Games, training en software ontwikkeling is het een full-service bureau voor het verbinden en ontwikkelen van medewerkers en organisaties.

Website Triqs

Verschillende uitgangspunten

Na een uitgebreide intake zijn we voor Triqs aan de slag gegaan met een nieuwe propositie rondom de huisstijl en de website. In een brainstormsessie kwamen we gezamenlijk tot de nieuwe slogan 'verbinden en ontwikkelen' en mochten we die verder doorvertalen naar een nieuw logo, de huisstijl en de website. 

De huisstijl

Het resultaat werd een fris, herkenbaar logo die door middel van de 'schakels' een link legt tussen Triqs, hun werkzaamheden en de doelgroep. En 'toevallig' was er ook nog sprake van drie directeuren. De primaire kleuren van het beeldmerk in combinatie met de typografie werden vervolgens ook toegepast in de overige huisstijl-uitingen.

Logo Triqs

De website

De website moest, net als de huisstijl, een frisse, dynamische uitstraling krijgen waarbij de vier werkgebieden duidelijk naar voren kwamen. Voor de header werd een korte film gemaakt en de website zelf biedt toegang tot onder meer het tonen van content, nieuwsberichten, referenties en contactmogelijkheden. Het uiteindelijke resultaat is een voor de doelgroep makkelijk te vinden, dynamische website die precies voorziet in de informatie die gezocht wordt. Met aan 'de achterkant' van de website ons CMS Liberiser is het voor de mannen van Triqs eenvoudig om content te plaatsen, nieuwsberichten te tonen of foto's te plaatsten. 

De schakels

Met de 'schakels' uit het logo werden een serie iconen ontworpen die onder andere gebruikt werden voor de weergave van de vier verschillende werkgebieden op de homepage. 

Triqs branches

Vanaf de eerste schetsen tot uiteindelijk een nieuw logo, slogan, huisstijl en website. Door over en weer met de mannen van Triqs in contact te blijven waren we in staat om snel te schakelen op nieuwe input, konden we creatief helemaal los en hebben we uiteindelijk een resultaat bereikt waar iedereen meer dan tevreden over is. 

We werken met liefde samen