«  Naar Werk overzicht
Werk

Online partner van zorgorganisatie De Wever

Zorgorganisatie De Wever zocht een partner die haar online doelen realiseert. Deze partner vonden ze in Motivo. De aanleiding? De Wever wilde haar communicatie naar een hoger niveau tillen door een betere online informatievoorziening.

Voor De Wever hebben we een zorgwebsite, een werkenbij-website en een sociaal intranet geïmplementeerd.

Zorgwebsite: De Wever.nl

Het Zorgadvies-team deed rondleidingen en was druk met het beantwoorden van veel (dezelfde) vragen. De informatievoorziening voor potentiële cliënten kon beter. Ook moest het beheer beter door vanuit één centraal punt eenvoudig meerdere platformen te bedienen. Daarom werkten wij samen naar een professionele website die inhoudelijk en qua gebruiksvriendelijkheid hoge ogen gooit.

Case afbeelding

Werkenbij-website: Werkenbijdewever.nl

Voor de vacatures koos De Wever voor een aparte website om bij deze specifieke doelgroep de juiste snaar te raken. Weet jij dat ongeveer 50% van het bezoek op een werkenbij-website in de zorg wordt benaderd via een telefoon? Daarom ontwierpen wij Werkenbijdewever.nl met de mobile-first gedachte: strak en overzichtelijk. Zij zijn er blij mee! En wij dus ook. Neem je een kijkje?

Sociaal Intranet

Het sociale intranet is hét startpunt van alle medewerkers van De Wever voor het uitvoeren van hun werkzaamheden. Het helpt medewerkers in hun rol om kwaliteit van leven van cliënten te vergroten. Het Motivo sociale intranet is een zeer gebruiksvriendelijk platform waar je als medewerker prettig en efficiënt mee werkt en waarop benodigde informatie snel en eenvoudig te vinden is. Een plek die medewerkers zelf vullen, gebruiken en ontwikkelen.

Vind hier meer informatie over het sociaal intranet voor de zorg.

Case afbeelding

Wij ervaren de samenwerking met Motivo als zeer prettig; er is echt sprake van een partnership. In het voortraject hebben we samen goede gesprekken gevoerd op basis waarvan een prototype is gemaakt. Motivo heeft zich goed verdiept in de wensen vanuit onze organisatie én onze nieuwe huisstijl en dit doorvertaald naar een prachtige nieuwe website. Motivo daagt uit, denkt mee, is creatief en zeer flexibel. Een jong team maar met heel veel ervaring!

Mireille Damen
De Wever

Tot slot een persoonlijke noot aan het communicatieteam van De Wever en ons eigen projectteam: deze 3 online platformen konden op een prettige manier worden gebouwd, dankzij de oprechte aandacht voor de mensen die ermee werken, zowel bezoekers als beheerders. Een groot compliment voor de samenwerking!

  • Lennard
    Lennard Veldwijk
    Algemeen directeur

Wil jij ook een fijne samenwerking?

Neem contact op met Lennard

We werken met liefde samen