«  Naar Werk overzicht
Werk

Sociaal intranet Pleyade live

Ons goed bewust van de uitdaging gingen we drie maanden geleden van start met de eerste aanzet tot het nieuwe, sociale intranet voor Zorgorganisatie Pleyade, een zorginstelling met 1.333 medewerkers uit Arnhem.

  • opdrachtgever
    Pleyade
  • expertises
    Pleyade
  • eindproduct
    Sociaal intranet
  • www

Live: het Sociale Intranet van Pleyade

Gepubliceerd: 18 januari, 2017
Ons goed bewust van de uitdaging gingen we drie maanden geleden van start met de eerste aanzet tot het nieuwe, sociale intranet voor Zorgorganisatie Pleyade, een zorginstelling met 1.333 medewerkers uit Arnhem.  

De uitdaging

Vooraf bespraken we met het projectteam waar de nadruk op moest liggen en zo wisten we dat de zoekfunctie, gebruiksgemak en een intuïtieve interface belangrijke onderdelen binnen 'Digipleyn' zouden gaan worden. Verder was het in contact met elkaar brengen van de verschillende medewerkers op de 16 locaties van Pleyade een must. Door middel van SCRUM hebben we het hele project opgedeeld in kleine behapbare brokjes en waren we in staat om, samen met het projectteam, in korte tijd een prachtig stuk maatwerk op te leveren.

We zijn reuze trots op het resultaat en dat is ook te danken aan de prettige, intensieve samenwerking met Pleyade de afgelopen maanden. 

Wat zegt Pleyade over Motivo

Caroline Terwijn, projectmanager

'Drie maanden geleden, precies 18 oktober, zijn we gestart met de kick-off. Met niets eigenlijk. Nu drie maanden later hebben we een traject gehad waarin we in een hele korte periode een heel mooi 'Digipleyn' hebben gemaakt. Het doel was: makkelijk, snel en een goede zoekfunctionaliteit. Ik vind dat we daarin heel erg geslaagd zijn. Ik wil Motivo danken voor alle inzet en het harde werken, ik wil de projectgroep bedanken voor alle inzet. We hebben een heel mooi nieuw intranet'.

Floor de Vroome, bestuurder

'Ik sta met verbazing hier, omdat ik het erg ambitieus vond wat jullie van plan waren. Ik heb met aarzeling gekozen voor een nieuwe partij; Motivo. Geheel onterecht, die aarzeling. Ik vind het super wat jullie gedaan hebben en vooral de manier waarop jullie de dialoog voerde met onze zorgorganisatie. De kwaliteit die er nu staat, daar gaan we voor. We hebben nu een topproduct. Ontzettend bedankt, laten we met elkaar een mooie toekomst ingaan'.

De lancering in beeld

 
Met dank aan Pleyade voor de video.

We werken met liefde samen