«  Naar Expertise overzicht
Expertise

Sociaal Intranet voor de zorg

Een doordacht intranet specifiek voor de zorg, waardoor jij en je collega's meer tijd hebben voor het werk waar jullie goed in zijn.  Met onze standaardmodules én maatwerkoplossingen hebben wij altijd een sociaal intranet dat binnen de tijd en budget van jullie zorgorganisatie past.

  • Lennard
    Lennard Veldwijk
    Algemeen directeur

ÉÉN CENTRALE PLEK

Wat hebben jouw collega’s nodig om hun werk nog beter te doen? Vanuit die gedachte is ons sociale intranet ontwikkeld. Het wordt de startplek van ieders werkdag. Met overzichtelijk het belangrijkste en laatste organisatienieuws, toegespitst op het profiel van de medewerker. Daarnaast linken we direct naar belangrijke applicaties, waarbij we inmiddels ruime ervaring hebben in het koppelen met personeels- en ticketsystemen. Bovendien is het sociale intranet zo ingericht dat grote hoeveelheden e-mails worden geëlimineerd, doordat informatie snel gevonden wordt en formulieren handig worden ingezet.

BESCHIKBARE MODULES

In onze brochure vind je alle modules van ons sociaal intranet voor de zorgDownload onze brochure

Kies uit ruim 25 modules de onderdelen waar jouw organisatie behoefte aan heeft; van een smoelenboek tot nieuwsoverzicht en van projectmanagement tot marktplaats. Met onze standaardmodules én maatwerkoplossingen hebben wij altijd een sociaal intranet dat binnen de tijd en budget van jullie organisatie past.

MAATWERK

Om een sociaal intranet op te leveren die bij jullie past willen we eerst een goed beeld krijgen van jullie organisatie, jullie medewerkers en hoe bepaalde processen verlopen. Deze informatie leggen we vast en verwerken we vervolgens in een demo-intranet. Uit ervaring weten we dat dit een goede methode is om zo het intranet te testen en te finetunen. De ideale check om samen met je collega's te controleren of de behoeftes goed vertaald zijn in slimme functionaliteiten. Zo werken we met elkaar in een aantal rondes naar een goed werkend intranet.

Vraag een (online) demonstratie aan op een tijd en plek die jou uitkomtVraag een (online) demonstratie aan op een tijd en plek die jou uitkomt.SOCIAAL INTRANET VOOR DE ZORG

Voor de zorgbranche hebben we een Sociaal Intranet ontwikkeld, wat bedacht, getoetst en gebruikt wordt door meerdere zorgorganisaties. Dat laten we jou graag zien.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons gerust voor meer informatie, maar je kunt ook onze brochure sociaal intranet aanvragen met al onze modules overzichtelijk op een rij, of vraag vrijblijvend een (online) demo van ons sociaal intranet.

Neem direct contact op     Plan een demo

We werken met liefde samen