Samenwerken aan resultaat

recruitment

Vanuit het perspectief van de kandidaat gebouwd, met oog voor jullie wervingsstrategie

De website van ZgijvZgijv website

Waarom recruitment

Voor een optimale digitale ervaring is een overzichtelijke website cruciaal en eenvoudig te delen content een onmisbaar onderdeel. Motivo brengt kennis van zorgmarketing, creatieve vormgeving en complexe technieken bij elkaar om dit belangrijke communicatiemiddel vorm te geven. 

  • Gericht op de toptaken van jullie doelgroepen
  • Praktisch hulpmiddel bij employer branding
  • Probleemloos gevonden worden in zoekmachines
  • Geïntegreerde digitale nieuwsbrief
  • Eenvoudig te delen op social media

Simpel solliciteren

Vanuit de ideale kandidaat wordt de website gebouwd. Vacatures worden automatisch doorgelinkt naar Indeed en de meest gebruikte zoekmachines. Daarnaast is het voor kandidaten eenvoudig om te solliciteren én krijgen zij een enthousiast beeld van jouw zorginstelling als ideale werkgever.

Wervingsstrategie

Wat is de belangrijkste reden dat kandidaten naar jullie website komen? Wat maakt dat jullie collega’s bij jullie blijven werken? Welke extra’s en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden jullie? Hoe binden en boeien jullie medewerkers? Maak strategische keuzes en verleid jullie doelgroep(en). Het tekort aan (goed) zorgpersoneel is een landelijk probleem, een doordachte werkenbij-website onderdeel van de oplossing.

Content is king, distributie is queen

Zorgorganisaties hebben prachtige verhalen te vertellen, maar hoe bereik jij jouw kandidaten? Plaats eenvoudig vacatures op de website, om deze vervolgens slim en gespreid te delen op social media of in de geïntegreerde digitale nieuwsbrief. Ook ideaal voor jullie employer branding.

Gemakkelijk in gebruik

Ons CMS is met de gebruiker in gedachten opgezet. Kandidaten kunnen eenvoudig solliciteren, beheerders kunnen de website makkelijk bewerken en wij koppelen direct met jullie HRM-software. Kom je er toch niet uit? Dan zijn wij altijd bereikbaar om jullie te helpen.