Samenwerken aan resultaat

Sociaal intranet

Het intranet specifiek ontwikkeld voor de zorg. Met oog voor medewerkers en vrijwilligers. Ontdek wat een sociaal intranet voor jouw zorgorganisatie kan betekenen.

Het intranet van VogellandenVogellanden intranet

Waarom sociaal intranet?

Een goed ingericht (social) intranet levert iedere zorgorganisatie efficiëntievoordelen op. Het is de digitale werkplek die elke medewerker ondersteunt bij het dagelijks werk. En een platform voor interne branding en sociale binding. Een must-have voor elke zorgorganisatie.

  • Alle informatie op één centrale plek
  • Niet zoeken, maar vinden
  • Niet zenden, maar samenwerken
  • Altijd en overal benaderbaar
  • Voor een betrokken organisatie

Beschikbare modules

Met onze standaardmodules én maatwerkoplossingen hebben wij altijd een sociaal intranet dat binnen de tijd en budget van jullie organisatie past.

Home
Nieuws
Kalender
Medewerkers
Walkthrough
Wizard
Berichten
Updates
Vacatures
Projecten
Groepen
E-learning
Weten
Formulieren
Locaties
Documenten

Een centrale plek

Wat hebben jouw collega’s nodig om hun werk nog beter te doen? Vanuit die gedachte is ons sociale intranet ontwikkeld. Het wordt de startplek van ieders werkdag en is daarmee een 'digital workspace'. Met overzichtelijk het belangrijkste en laatste nieuws, direct een link naar belangrijke applicaties. Het sociale intranet is zo ingericht dat het jouw collega's zo ondersteunt bij hun werk dat grote hoeveelheden e-mails worden geëlimineerd. 

Het nieuwe samenwerken

De samenwerking tussen medewerkers verbetert gegarandeerd. Werk overzichtelijk samen door discussies te starten en informatie transparant te delen. Of deel kennis in een groep over bijvoorbeeld een specifiek ziektebeeld of bedrijfsonderdeel. Medewerkers kunnen zelf projecten en groepen starten, lid worden of volgen.

Niet zoeken, maar vinden

Uiteraard hebben we een uitgebreid smoelenboek waar collega’s gevonden worden op naam, functie en kwaliteiten. Ook alle belangrijke documenten en protocollen, en de veelgestelde vragen over het werk en de zorgorganisatie worden door een doordacht algoritme eenvoudig en snel vindbaar. Hoeveel tijd en geld kan jouw organisatie besparen door alle belangrijke antwoorden binnen handbereik te hebben?

De medewerker centraal

Ieders startpagina wordt relevant én persoonlijk. Iedere medewerker kiest zelf welke groepen, projecten en nieuws hij of zij volgt. Groepen biedt daarnaast de mogelijk om niet werkgerelateerd topics te starten. Denk aan een marktplaats of bijvoorbeeld een fietsgroep. Het intranet wordt een plek om collega’s met elkaar in contact te brengen, op een persoonlijke manier. Niet alleen financieel, maar ook sociaal levert het intranet veel voordeel op.