Samenwerken aan resultaat

websites

Met oog voor cliënten, verwanten en verwijzers. Een warme website waarop jouw doelgroep snel vindt wat zij zoekt.

De website van WeverWever website

Waarom een nieuwe zorgwebsite?

Voor een optimale digitale ervaring is een overzichtelijke website cruciaal en eenvoudig te delen content een onmisbaar onderdeel. Motivo brengt kennis van zorgmarketing, creatieve vormgeving en complexe technieken bij elkaar om dit belangrijke communicatiemiddel vorm te geven. 

  • Gericht op de toptaken van jullie doelgroepen
  • Probleemloos gevonden worden in zoekmachines
  • Geïntegreerde digitale nieuwsbrief
  • Eenvoudig te delen op social media
  • Gemakkelijk te beheren 
     

Gericht op toptaken 

Toptaken zijn de belangrijkste reden waarom mensen naar jullie website komen. Wat willen bezoekers op de website vinden? Door hier goede keuzes in te maken kunnen jullie doelgroepen sneller en beter bedienen. Dáár zit de winst van toptaken. Wel zo slim!

Content is king, distributie is queen

Zorgorganisaties hebben prachtige verhalen te vertellen. Vertellingen die het delen waard zijn. Als warme zorgaanbieder én als goede werkgever. Met ons unieke CMS-systeem plaats jij die verhalen eenvoudig op de website, om deze vervolgens simpel te verspreiden op social media of via de geïntegreerde digitale nieuwsbrief. Wel zo handig!

Gemakkelijk te beheren

Vaak is een content management systeem (CMS) (o.a. Wordpress) ontwikkeld vanuit de gedachte van ontwikkelaars. Veel ongebruikte functionaliteiten maken het CMS onoverzichtelijk. Handleidingen zijn vaak niet beschikbaar of van slechte kwaliteit. Ons CMS is met de gebruiker in gedachten opgezet. Iedereen kan eenvoudig jullie nieuwe website beheren. En kom je er toch niet uit, dan zijn we altijd bereikbaar om jou zo spoedig mogelijk te helpen.

De doelgroep blijft centraal

De lancering is een reden voor een feestje! Hierna zijn er vaak, door kleine optimalisaties, grote winsten te behalen. Dit doen wij door middel van verschillende tools zoals Google Analytics en Hotjar om na te gaan of de website werkt zoals bedacht. Online marketing krijgt binnen jullie zorgorganisatie een nieuwe dimensie.