De Ontmoeter

De Ontmoeter is een applicatie waarmee bewoners van een verzorgingstehuis elkaar op een laagdrempelige manier kunnen opzoeken. Zij kunnen eenvoudig een (groeps)activiteit aanmaken, waardoor contact met gelijkgestemden gestimuleerd wordt. De applicatie is helder en overzichtelijk, waardoor het voor de gebruikers eenvoudig in gebruik is.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen

De Ontmoeter past het beste bij bewoners van een verzorgingstehuis van de jongere generatie en niet genoegen nemen met het huidige activiteitenaanbod. Zij zijn bereid zelf initiatief te tonen in het organiseren van activiteiten en zijn digitaal vaardig of bereid zijn hier vaardiger in te worden.

De oplossing is tweeledig. Enerzijds voorziet de Ontmoeter in contact met gelijkgestemden onder bewoners. Door hiervan gebruik te maken, zullen bewoners meer eigen regie beleven, zelfstandig blijven en zich blijven ontwikkelen. Zij kunnen eenvoudig activiteiten ondernemen die bij hun wensen aansluiten en zullen meer contacten aangaan met hun gelijkgestemden.
Uit onderzoek is gebleken dat contact met gelijkgestemden belangrijk is in de strijd tegen eenzaamheid.

Anderzijds zorgt de Ontmoeter voor minder druk op de zorgmedewerkers. Hoe? Bewoners hebben een actieve rol in en dragen bij aan het organiseren van activiteiten. Bij deze activiteiten is er geen activiteitenbegeleider nodig, waardoor de druk daar afneemt. 

Interesse of een vraag?

Lennard Veldwijk

Bel of mail onze Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Toch liever het contactformulier gebruiken?

Contact
Andere innovaties