Innovaties

Verwantenportaal

Het verwantenportaal is bedoeld voor cliënten en verwanten die wachten op een plek in een zorginstelling. Zowel de cliënt als de verwant blijven door het gebruik van het portaal op de hoogte van de status. Het is mogelijk om de cliënt en verwant van informatie en documenten te voorzien die van toepassing zijn op de betreffende status. Op deze manier krijgen zij de informatie gedoseerd en levert het minder stress op.

Vrijwilligersplatform

Vrijwilligers zijn vaak in grote getale nodig, maar hoe houd je overzicht en structuur in het vrijwilligersbestand? Hoe weet je wie wanneer beschikbaar is en of diegene nog wel actief is? Onze oplossing helpt jou hierbij. Het vrijwilligersplatform is een digitaal platform waar een zorg- en welzijnsorganisatie gebruik van maakt om de gegevens van alle vrijwilligers eenvoudig te beheren.

Innotheek

Het woord 'theek' geeft het al aan: de Innotheek is een applicatie waarmee het uitlenen van hulpmiddelen voor de zorg eenvoudig is gemaakt. Een artikel kan gereserveerd worden door medewerkers van verschillende locaties. Er is eenvoudig te zien welk artikel wanneer gereseveerd is en wat de statussen zijn van de artikelen. Zo kan de beheerder zien welk artikel bijvoorbeeld gerepareerd moet worden.

Bekijk ook: zorginnotheek.nl

De Ontmoeter

De Ontmoeter is een applicatie waarmee bewoners van een verzorgingstehuis elkaar op een laagdrempelige manier kunnen opzoeken. Zij kunnen eenvoudig een (groeps)activiteit aanmaken, waardoor contact met gelijkgestemden gestimuleerd wordt. De applicatie is helder en overzichtelijk, waardoor het voor de gebruikers eenvoudig in gebruik is.