Zorg

Voor een vast tarief

Met onze 'Website voor de zorg' heb je een professionele, responsive website die te beheren is met ons gebruiksvriendelijke Liberiser CMS. Voor een vast tarief zetten wij een solide basis neer voor een website waar de doelgroep kan vinden wat zij zoekt. Met onze 10 jaar+ ervaring hebben wij een basis CMS weten te ontwikkelen waarmee iedere zorgorganisatie uit de voeten kan.

Investeren in de zorg

10 jaar geleden heeft Motivo de keuze gemaakt te investeren in online oplossingen voor zorgorganisaties. Deze keuze wordt gevoed door intrinsieke motivatie en het besef dat onze online oplossingen van grote meerwaarde zijn voor deze sector. Wij gaan voor online oplossingen die betrokkenheid creëren bij de doelgroepen van de zorginstellingen.

Inmiddels heeft Motivo succesvolle samenwerkingen met allerlei zorgorganisaties zoals IJsselheem, Frion, Vogellanden en Pleyade.

De keuze om voor deze sector te werken, zorgt ervoor dat onze meerwaarde voor onze klanten meer en meer wordt. Zo blijft onze kennis groeien over de zorgsector, onze vaardigheden rondom digitale toegankelijkheid.

Een vliegende start

Al deze kennis en ervaring is nu gebundeld in een CMS, specifiek ontwikkeld voor zorgorganisaties. Wij hebben de meest gebruikte functionaliteiten voor zorgorganisaties in een pakket klaargezet, waardoor dit fundament weinig energie kost. Wij gebruiken zelf de term ‘prefab’ - de afkorting van prefabricage -  wat ons betreft een treffende metafoor. 

Het basis CMS maakt het mogelijk om binnen afzienbare tijd een werkende website met CMS neer te zetten. Zo bespaar jij kosten en hebben wij meer tijd om te investeren in jouw website.

Wat zit er in het basis CMS?

Om je een indruk te geven wat je krijgt wanneer je het basis CMS afneemt. 

Basismodules

In ons basis CMS zitten uiteraard de meest gebruikte modules voor de zorg. Denk hierbij aan blogs, formulieren, FAQ's, verhalen, maar ook aan het eenvoudig kunnen aanmaken van verschillende locaties.

Een nieuwe pagina aanmaken, kun je eenvoudig zelf! Wanneer je een pagina opmaakt, kun je gebruik maken van de elementen: tekst, tekst met afbeelding, tekst met titel, afbeelding, quote en video. 

Digitale toegankelijkheid

Wanneer we het hebben over digitale toegankelijkheid of webtoegankelijkheid, bedoelen we dat iedereen websites, apps en online documenten moet kunnen gebruiken. Ook mensen met een functiebeperking moeten in staat zijn om websites te bedienen, waar te nemen en te begrijpen. Digitale toegankelijkheid staat beter bekend als WCAG (Web Content Accessibility Guidelines). 

Voor onder andere de zorg is het verplicht om te voldoen aan de eisen van WCAG 2.1, niveau A en AA. Ook daar wordt rekening mee gehouden in ons basis CMS. Zo kan er eenvoudig een beschrijving voor een afbeelding worden ingevoerd en zorgen wij ervoor dat de website voldoet aan niveau A.

Responsive

Bijna de helft van al het internetverkeer komt vanaf een mobiele telefoon. Daarom is het belangrijk dat jouw zorgwebsite ook goed getoond wordt op een tablet en een mobiele telefoon. Ook daar zorgen wij voor.

Naast dat een responsive website natuurlijk een vereiste is in deze tijd, is het ook goed voor je vindbaarheid. Google wordt blij van websites die 'mobielvriendelijk' zijn. En als Google blij is, word jij ook blij van het verkeer dat op jouw website komt.

Een mooie basis

Basis

vanaf €9.000
Strategische kick-off
Specifieke contentmodules voor de zorg
Digitale toegankelijkheid basis (WCAG)
Contactformulier
Vindbaarheid (SEO)
AVG & informatieveiligheid (ISO & NEN)

De ultieme oplossing

Uitgebreid

vanaf €12.000

Dit pakket omvat zowel alle elementen van het basispakket als de volgende punten.

Kruisverbanden tussen de pagina's
WCAG 2.1 AA status
Zoekfunctie
Beheerbare formulieren

Maatwerk op zijn best

Op maat

vanaf €17.500

Op maat gemaakte website voor je organisatie

Complexe vraagstukken of problemen vragen vaak om maatwerk. In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie vraagstuk.

Interesse of een vraag?

Lennard Veldwijk

Bel of mail onze Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Toch liever het contactformulier gebruiken?

Contact
Zij gingen je voor