Verwantenportaal

Het verwantenportaal is bedoeld voor cliënten en verwanten die wachten op een plek in een zorginstelling. Zowel de cliënt als de verwant blijven door het gebruik van het portaal op de hoogte van de status. Het is mogelijk om de cliënt en verwant van informatie en documenten te voorzien die van toepassing zijn op de betreffende status. Op deze manier krijgen zij de informatie gedoseerd en levert het minder stress op.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen

Het verwantenportaal is bedoeld voor de cliënt en haar verwant die wachten op een plek in een zorginstelling. 

De wachttijd voor een plek in een zorginstelling kan na de aanvraag nog maanden duren. 

Maanden gaan voorbij en opeens is daar het telefoontje; Er is plek, u kunt over 7 dagen verhuizen. Een moment waarop snel een keuze gemaakt moet worden en er veel geregeld moet worden. Een moment waarop een cliënt toch vaak een plek afwijst omdat het ‘rauw op het dak valt’.
Het verwantenportaal lost dit probleem op. Door het portaal blijft de cliënt en verwant geïnformeerd over de status van de aanvraag en krijgt de cliënt informatie voorgeschoteld die hen warm laat lopen voor een plek bij de zorginstelling. Het gevolg: minder cliënten haken op het laatste moment af. Daarnaast worden de noodzakelijke dingen die geregeld moeten worden over de wachttijd uitgesmeerd waardoor de verhuizing minder stressvol wordt.

De cliënt en verwant kunnen voor elk van de ingeschreven locaties informatie vinden die hen laat kennismaken met die locatie. Er zijn verhalen, artikelen en activiteiten waaraan deelgenomen kan worden. Daarnaast is er een statusbalk die inzicht geeft waar de cliënt staat in het wachtproces.
Wil je weten wat er nog meer in zit? Vraag een demo aan!

Interesse of een vraag?

Lennard Veldwijk

Bel of mail onze Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Toch liever het contactformulier gebruiken?

Contact
Andere innovaties