Webapplicaties

webapplicaties die werken

Het ontwikkelen van slimme webapplicaties zit in ons bloed. We gaan voor functionele, gebruiksvriendelijke applicaties die jou helpen bij het realiseren van je doelstellingen.

Ontdek hoe

Webapplicaties

Een goede webapplicatie is maatwerk

Een goede webapplicatie is vooral functioneel. Maar ook gebruiksvriendelijk, snel, tijdbesparend en op elk apparaat goed te bekijken (responsive). Daarom zien wij al onze webapplicaties als maatwerk. Geen standaard oplossingen, maar een applicatie die volledig in dienst staat van het beoogde doel. 

Van plan naar praktijk

Misschien nog wel meer dan bij websites, speelt bij webapplicaties de functionaliteit een grote rol. We zien kansen binnen jouw organisatie om processen soepeler en makkelijker te laten verlopen. Waar eerst nog stapels papierwerk nodig waren, is er nu de mogelijkheid om dit online te doen. We brengen mensen, medewerkers of doelgroepen in contact met jouw product of dienst op een manier die vertrouwd, makkelijk en veilig aanvoelt.

Wat doet Motivo?

Om dat te bereiken gaan we met jou rond de tafel zitten om eerst een goed beeld te krijgen van jou, je verzoek en je organisatie. Zo bekijken we samen wat je wilt bereiken met de webapplicatie en hoe we deze kunnen laten aansluiten op de (potentiële) eindgebruiker. Daarbij proberen we antwoorden te vinden op de vragen die hierbij bovenkomen met als resultaat een gedegen plan van aanpak. 

Een goede webapplicatie is maatwerk

Als uitgangspunt gebruiken voor elke webapplicatie altijd een blauwdruk. Dit vind je terug in het prototype. Vanuit deze opzet kunnen de ontwerpers en programmeurs aan de slag en is het voor jou, de opdrachtgever, goed te volgen. Tussentijds checken we voortdurend de besproken strategie en houden we te alle tijden de eindgebruiker in gedachte. In het ontwerp zorgen we dat de opmaak staat als een huis en prettig aanvoelt, en aan de achterkant zorgt ons CMS Liberiser dat de webapplicatie makkelijk te beheren is. Staat je webapplicatie eenmaal live, dan blijven wij 'm monitoren en voeren desgewenst nog updates door. 

Door deze aanpak kunnen we al ruim 10 jaar lang de hoogst haalbare kwaliteit van jouw webapplicatie garanderen, zonder af te doen aan vorm, functie en succes. 

Bekijk een aantal
van onze webapplicaties

Klasseplan

Klantportaal Dakmanagement

MijnBezorgtijd