Webapplicaties

Webapplicaties op maat

Vraag en aanbod bij elkaar brengen, een service 24x7 beschikbaar laten zijn of dienstverlening verbeteren. Dat zijn goede redenen voor een webapplicatie.

Een eigen webapplicatie voor jouw organisatie

Een webapplicatie is tijdsbesparend, gebruiksvriendelijk, toegankelijk (WCAG), veilig en snel. Al onze webapplicaties zijn maatwerk. Geen standaardoplossingen, maar een webapplicatie die volledig in dienst staat van het beoogde doel.

Hoe pakken we dat aan?

Door onze aanpak komen de behoeftes van de organisatie boven tafel, maar dromen we ook verder. Daardoor kunnen we goede keuzes maken om de toptaken op korte termijn te vangen en duurzaam te ontwikkelen voor de toekomst.

MVP

Wij ontwikkelen eerst een MVP(Minimal Viable Product); het absolute minimum van een webapplicatie. Zo krijgen we eerder feedback van de eindgebruikers. Deze feedback elimineert aannames en zo zijn vervolg investeringen gerichter.

Wij proberen de eerste versie klein te houden, om zo snel mogelijk feedback te krijgen van de doelgroep. Zo kunnen we gerichter een betere volgende versie ontwikkelen.

Veilig en gebruiksvriendelijk

Wij denken na over de veiligheid van de informatie. We worden elk jaar getoetst voor ISO27001 en NEN7510. Daarnaast zijn we specialist in webtoegankelijkheid en maken we webapplicaties voor elke doelgroep.

Krachtige motor

We ontwikkelden de webapplicatie in het open source framework Laravel. Dit is een framework wat volop wordt doorontwikkeld door de community. Daarbij hebben we de afgelopen jaren veel onderdelen ontwikkeld die we kunnen hergebruiken. Zo kunnen we snelheid maken aan de start van het project en kunnen we ons eerder focussen op klantspecifieke toegevoegde waarde. Onderhoud & beheer Als de webapplicatie eenmaal live staat, dan blijven wij deze monitoren en voeren veiligheidsupdates door. Er staat een supportteam klaar om vragen of doorontwikkelingen te op te pakken.

Onderhoud & beheer

Als de webapplicatie eenmaal live staat, dan blijven wij deze monitoren en voeren veiligheidsupdates door. Er staat een supportteam klaar om vragen of doorontwikkelingen te op te pakken.

Recente projecten
Neem contact met Lennard op

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Contact