Non-profit websites

Websites voor de non-profit

Motivo haar oorsprong ligt bij de ontwikkeling van non-profitwebsites. Hier is het allemaal begonnen. Voordat Motivo bestond maakten we al websites voor de lokale kerk en aanverwante initiatieven. Zo hebben we het vak geleerd.

Kennis van non profit organisaties

We hebben jarenlange ervaring in de non-profitsector. We weten wat er speelt en kennen de belangen. We weten hoe belangrijk het ‘waarom’ is. En dat de fondsenwerving de kern is van elke non-profitorganisatie.

Motivo heeft alle benodigde disciplines in huis om volledig te ontzorgen: Strategie, Concept, Creatie, Technische ontwikkeling en Online marketing. 

Onze drijfveer:

Online impact maken voor een betere wereld.

Investeren in non-profit

De keuze om voor non-profitorganisaties te werken geeft twee belangrijke voordelen in Kennis (1), Digitale toegankelijkheid (3) en CMS (2).

1. Betrokkenheid

Wij zetten alles in om het prachtige verhaal van de organisatie goed over te brengen. Het ‘waarom’ van de organisatie. Betrokkenheid resulteert in donaties; want we zorgen voor een goed online donatieproces. Donateurs komen op de goede manier het CRM waardoor een langdurige relatie wordt opgebouwd.

2. Digitale toegankelijkheid

Digitale toegankelijk vinden we belangrijk. Iedereen mag zich welkom voelen op de website, ook de mensen met een handicap. Wij hebben specialisten in huis die weten hoe ze de website voor iedereen kunnen maken.

3. CMS

Omdat we al jarenlang non-profitwebsites maken, komen we veel dezelfde functionaliteiten tegen. Dit ontwikkelen we niet steeds opnieuw, maar maken slim gebruik van wat er al is. Daardoor is het CMS uitgerust met functionaliteiten die we eenvoudig kunnen hergebruiken. Denk aan donaties, verhalen, projecten en formulieren. Op deze manier kunnen we sneller aan de slag met ‘het unieke’ van de non-profitorganisatie.

Wij hebben alles in huis voor dé ideale samenwerking met jouw non-profitorganisatie. We gaan graag in gesprek om te onderzoeken of we samen kunnen werken aan een betere wereld.

Interesse of een vraag?

Lennard Veldwijk

Bel of mail onze Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Toch liever het contactformulier gebruiken?

Contact
Zij gingen je voor
Trotse partner van zorg en non-profit organisaties
Logo Stadkamer

Stadkamer

De Stadkamer is het bruisende middelpunt als het gaat om lezen en ontwikkelen. Op vier locaties in Zwolle kun je terecht voor het grootste aanbod aan boeken en leermiddelen. Daaraan gekoppeld zijn voorzieningen om te ontmoeten inclusief leerplekken.

Logo VEZ

VEZ

De VEZ is een kerk in Zwolle die zich inzet voor gerechtigheid en verkondiging van het evangelie dat levens vernieuwt.

Logo Scharlaken Koord

Scharlaken Koord

Het Scharlaken koord is een Stichting die staat op voor vrouwen en meisjes in de (gedwongen) prostitutie. Door preventie, hulpverlening en veldwerk biedt het Scharlaken Koord ondersteuning en een nieuw begin.

Logo Alpha Cursus NL

Alpha Cursus NL

Alpha Nederland is een dynamische en groeiende organisatie die zich met hart en ziel inzet voor: de evangelisatie van Nederland, de vitalisering van de kerk en de transformatie van de samenleving.

Logo Graceland

Graceland

Het Graceland Festival is een jaarlijks terugkerend meerdaags christelijk kunst- en cultuurfestival in Nederland.

Logo FSIN

FSIN

Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) is in 2003 door leidende bedrijven in de foodservicemarkt opgericht als onafhankelijk kennisplatform. Het FSIN analyseert en duidt de toekomst van de totale foodmarkt aan de hand van cijfers en trends.