Apotheek webshop

A3 Apotheek

A3 Apotheke is een lokale apotheek bij de grens tussen Nederland en Duitsland, ze hadden de behoefte aan een nieuwe website, waarmee klanten makkelijk online medicijnen kunnen bestellen. We mochten deze opdracht aannemen en zijn heel blij met het eindresultaat!

Website

SEO

UI/UX design

We hebben met de klant samengewerkt om de bedrijfsbehoeften te begrijpen en de webshop hier aan te laten sluiten. Het ontwerp is modern en clean, voor deze klant zijn er ook iconen, fallback afbeeldingen, illustraties en 3D afbeeldingen voor ontworpen.

Bestel proces

Het bestelproces van de website is eenvoudig en effectief, het is ontwikkeld door het UX-team, zodat klanten snel en eenvoudig medicijnen kunnen bestellen. Dankzij het robuuste en veilige Liberiser CMS (met ISO en NEN certificering) kunnen de medewerkers van A3 Apotheke makkelijk en bestelling verwerken volgens alle privacy wet- en regelgeving. De webshop is ook voor SEO geoptimaliseerd, dankzij het gebruik van metadata worden de producten in Google Shopping getoond.

Kortom, Motivo heeft met succes door middel van het robuuste Liberiser CMS een veilige en gebruiksvriendelijke webshop voor A3 Apotheke gebouwd die makkelijk te gebruiken en beheren is.

 

Heb je ook een bedrijf die een mooie en gebruiksvriendelijke webshop kan gebruiken? Of ben je benieuwd over wat ons team kan voor jouw organisatie betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Bert van 't Hul

Developer

Bert van 't Hul

Celine Kooiker

Product Owner

Celine Kooiker

Karime Tijssen

Designerd

Karime Tijssen

Maikel Oelen

Developer

Maikel Oelen

Remi Hindriks

Developer

Remi Hindriks

Stefan van 't Hul

Developer / UX designer

Stefan van 't Hul

Jonathan Hafkamp

Developer

Jonathan Hafkamp

Neem contact met Celine op

Celine Kooiker

Product Owner

Celine Kooiker

Contact