Vrienden van Frion

Frion

We hebben onlangs een nieuwe website voor Vrienden van Frion ontwikkeld. Vrienden van Frion is een stichting van Frion die zich inzet voor het welzijn van cliënten met een beperking. Het doel was om een website te maken die het doel van de stichting goed toelicht, maar ook de bezoekers inspireert om betrokken te worden.

Non-profit

WCAG

Website

De strategie was om een gebruiksvriendelijke website te maken waar alle informatie makkelijk te vinden is en bij de identiteit van Frion en haar missie past. Om dit te bereiken hebben we de huidige font en kleuren van Frion gecombineerd met aantrekkelijke pictogrammen en afbeeldingen. We hebben er ook voor gezorgd dat de ervaring optimaal is voor alle apparaten.

Modules

Binnen de website zijn er verschillende modules, waaronder verhalen en een donatie module. Alle modules zijn eenvoudig te beheren door middel van ons Liberiser Content Management Systeem (CMS). De donatie module is ingericht met een eenvoudige en intuïtieve flow, waarmee kunnen gebruikers makkelijk een donatie doen.

Donatie module

Als de gebruiker de donatie flow in gaat, wordt het menu simpeler. Hiermee zorgen we dat de afleiding weg is en voorkomen we dat gebruikers van de pagina weggaan. Bij de eerste stap kan de gebruiker het donatiebedrag selecteren en vervolgens kiezen of het een eenmalige of herhaaldelijke donatie gaat worden. Als de donatie eenmalig is, is het ook mogelijk om anoniem te doneren.

Betalingen

Een koppeling met Mollie is gebruikt in de volgende stap, waar de gebruiker de betaalmethode kan kiezen, bijvoorbeeld iDeal of creditcard. Na het afronden van de donatie is er een bedankpagina met de samenvatting van de donatie. Ook wordt er een bevestigingsmail gestuurd aan de donateur.

We zijn blij met een mooi, professioneel en gebruiksvriendelijke resultaat van deze samenwerking. Zo helpen we Vrienden van Frion om meer online bewegingen te creëren.

 

Als je ook een vergelijkbare website met een donatiemodule wil voor je zorg of non-profit organisatie, neem dan gerust contact met ons op.

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Bert van 't Hul

Developer

Bert van 't Hul

Celine Kooiker

Product Owner

Celine Kooiker

Karime Tijssen

Designerd

Karime Tijssen

Stefan van 't Hul

Developer / UX designer

Stefan van 't Hul

Maikel Oelen

Developer

Maikel Oelen

Neem contact met Celine op

Celine Kooiker

Product Owner

Celine Kooiker

Contact