Zorgcontinuïteit Utrecht

Veiligheidsregio Utrecht

Op zorgcontinuïteit Utrecht kunnen ketenpartners in de zorg alle informatie vinden die nodig is, om zorgbeleid te maken en actueel te houden. Van crisismanagement tot dagelijkse gang van zaken, in dit portaal worden verschillende informatiestromen bij elkaar gebracht en overzichtelijk gepresenteerd.

Website

Zorg

Uitdaging

De zorg heeft te maken met veel verschillende infromatiestromen. Berichten vanuit de overheid, vanuit vakgroepen en vanuit andere organisaties. De vraag vanuit Veiligheidsregio Utrecht was: 'hoe kunnen we deze informatie bundelen en op onderwerp toegankelijk maken voor betrokken organisaties?'

We hebben gekozen voor het ophalen van nieuwsitems, vanuit verschillende betrouwbare bronnen. Vanuit dit aanbod is redactie mogelijk, zodat het meeste relevante geselecteerd wordt.

Actuele berichtgeving

Om Veiligheidsregio Utrecht te helpen met het delen van actuele berichten, hebben we een platform gemaakt waar berichten vanuit verschillende instanties gedeeld kunnen worden.

Ketenpartners in de zorg hebben te maken met verschillende informatiestromen. Met zorgcontinuïteit hebben we een plek gemaakt om deze informatie overzichtelijk te verzamelen. De informatie is gerangschikt op actuele thema's in de zorg. Vanuit dit platform kan een gebruiker naar de verschillende plekken, waar betrouwbare informatie te vinden is. Vanuit de site kan een gebruiker makkelijk navigeren naar de informatiebron.

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Maikel Oelen

Developer

Maikel Oelen

Stefan van 't Hul

Developer / UX designer

Stefan van 't Hul

Neem contact met Lennard op

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Contact