Corporate website voor Zorggroep Solis

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis zet zich in om de cliënt de mogelijkheid te geven zelf de regie over zijn of haar oude dag te behouden. Vanuit die gedachte ontwikkelden wij een geheel nieuwe website waarin de zorgvraag centraal staat. Hiermee bedient Solis alle doelgroepen: (toekomstige) cliënt, familie, verwijzer, medewerker of vrijwilliger. Waar kunnen we je mee helpen?

Zorg

Website

Een unieke aanpak

Met het centraal stellen van de (zorg)vraag wordt de diepste overtuiging van Zorggroep Solis verwerkt in de online strategie. Vooral eerst luisteren om vervolgens samen te werken aan een op maat gemaakte oplossing. Daarnaast gaat Solis niet voorbij aan de oriënterende bezoeker en is uiteraard het zorgaanbod ook te vinden. Zo positioneren we Zorggroep Solis als de toonaangevende zorginstelling in de regio Deventer. 

Lef en branchekennis

Om aan te sluiten bij de visie van een zorgorganisatie willen wij met lef en branchekennis toegevoegde waarde bieden. Hiermee is Zorggroep Solis klaar voor de toekomst.

Prijswinnend ?

Begin 2021 presenteerden wij de beste corporate websites in de VVT en daarin verdiende de website van Solis een plek in de top 3! 

Motivo voor de zorg

Wilt u ook een dynamische, gebruiksvriendelijke corporate website die precies laat zien waar je voor staat en waar je voor gaat als organisatie? Motivo is een webbureau die zich richt op de zorgsector, specifieke branchekennis heeft en voor veel zorgklanten succesvolle project uitvoert. 

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Henk-Jan Sleijster

Developer

Henk-Jan Sleijster

Neem contact met Lennard op

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Contact