Corporate website zorgorganisatie De Wever

De Wever

Zorgorganisatie De Wever zocht een partner die haar online doelen realiseert, veel weet van de zorg en de nieuwste ontwikkelingen op het web gebied kan toepassen. Deze partner vonden ze in Motivo, gericht op zorg, betrokken specialisten en uiteraard klaar om te werken met de laatste WCAG richtlijnen.

Website

Zorg

WCAG toepassen

Met de informatie op de corporate website spreken we potentiële cliënten en verwanten aan. Daarbij moet er uiteraard rekening gehouden worden met de digitale toegankelijkheid. Wij pasten een aantal krachtige WCAG richtlijnen toe aan de corporate website. Voorleesfunctie, contrastmodus, groter lettertypes en een dyslexie voorziening.

Centraal beheer

Belangrijk was tegelijk dat het CMS (beheer systeem) mogelijkheid geeft om snel en prettig te werken waarbij er meerdere personen met verschillende rollen en rechten toegang hebben tot modules die zij moeten beheren. Uiteraard kan ons CMS zo ingericht worden en helpen onze specialisten met een goede inrichting. Prettig werken in een beheersysteem is volgens ons een belangrijke voorwaarde om online succesvol te kunnen communiceren.

Prijswinnend!

De corporate website van de Wever is op de tweede plaats geëindigd in onze Webscore ranglijst. Daar zijn wij en de Wever erg blij mee. Intensieve samenwerking tussen de Wever en Motivo loont! 

Ben jij nu ook benieuwd geworden hoe de website van jouw organisatie scoort?

- Mireille Damen

"Wij ervaren de samenwerking met Motivo als zeer prettig; er is echt sprake van een partnership. In het voortraject hebben we samen goede gesprekken gevoerd op basis waarvan een prototype is gemaakt. Motivo heeft zich goed verdiept in de wensen vanuit onze organisatie én onze nieuwe huisstijl en dit doorvertaald naar een prachtige nieuwe website. Motivo daagt uit, denkt mee, is creatief en zeer flexibel. Een jong team met heel veel ervaring!"

Wil jij ook een samenwerken met een betrokken webbureau met de focus op en veel ervaring in de zorg? Heb je behoefte aan het implementeren van de WCAG richtlijnen?

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Henk-Jan Sleijster

Developer

Henk-Jan Sleijster

Neem contact met Lennard op

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Contact