Corporate website voor Zorgspectrum Het Zand

Het Zand

Zorgspectrum het Zand is een zorgorganisatie met verpleeghuizen voor zowel jong als oud. Daarnaast beschikken ze over zelfstandige woonappartementen, een revalidatieafdeling en een hospice. De website van Zorgspectrum Het Zand krijgt haar gezicht door verhalen van medewerkers, vrijwilligers en cliënten. Hiermee wordt de website persoonlijk en wekt deze vertrouwen.

Website

Zorg

Naast de verhalen is ook de persoonlijke benadering te zien bij de presentatie van de locaties van het Zand. Verhalen worden gekoppeld aan verschillende locaties, ook zijn beelden te zien vanuit de locatie. Zo ontstaat een vertrouwde sfeer die past bij de identiteit van het Zand. 

Medewerkers en cliënten vinden het ontzettend leuk om een podium te krijgen, maar nog liever geven zij het podium aan een ander. Bovendien zorgen menselijke verhalen voor veel meer beleving (en dus likes en reacties) op sociale media dan berichten die vanuit een organisaties gaan.

Websites voor de zorg

Wij werken specifiek voor de zorg en hebben veel ervaring met het maken van zorgwebsites. Wil jij ook een corporate website die past bij de identiteit van je organisatie? 

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Bert van 't Hul

Developer

Bert van 't Hul

Henk-Jan Sleijster

Developer

Henk-Jan Sleijster

Neem contact met Lennard op

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Contact