De Ontmoeter

IJsselheem

Voor mensen die in een verpleeghuis wonen is het soms lastig om contact te houden met hun lotgenoten, dit draag bij aan een eenzaam gevoel.

Zorg

Webapplicatie

Portaal

WCAG

Een mooie initiatief

Motivo heeft recentelijk een applicatie ontwikkeld en ontworpen die speciaal is bedacht om deze gelijkgestemden te verbinden, door hen te helpen activiteiten met elkaar te organiseren en contact te houden met andere gelijkgestemden in dezelfde locatie. Het doel van de applicatie is om het dagelijkse leven van deze ouderen te verbeteren en hen te helpen zich minder geïsoleerd te voelen.

Ontworpen met aandacht

De applicatie is ontworpen met een eenvoudige en intuïtieve interface die gemakkelijk te navigeren en gebruiken is. Grote knoppen en click plekken zijn gebruikt om de ervaring te verbeteren en faciliteren. Gebruikers kunnen gemakkelijk activiteiten aanmaken en zich aanmelden voor activiteiten die door anderen zijn gemaakt, zoals kaartspellen, wandelingen en sociale evenementen. Gebruikers kunnen ook oproepen plaatsen om andere gelijkgestemden vragen te stellen over dagelijkse situaties of om iets met elkaar te delen. 

Contact maken

Een van de belangrijkste kenmerken van de applicatie is dat deze de mogelijkheid biedt om contact te maken met andere gebruikers in het verzorgingshuis. Gebruikers kunnen reacties plaatsen bij andere gebruikers evenementen en oproepen. Dit kan helpen bij het opbouwen van sociale verbindingen en de vermindering van eenzaamheid.

We zijn er trots op dat we deze applicatie hebben ontwikkeld die ouderen helpen om zich verbonden te voelen en meer betrokken te zijn bij hun gemeenschap. Deze applicatie draagt bij aan het welzijn van ouderen en helpt hen met een betere kwaliteit van leven.

 

Ons team van ervaren professionals kan jou helpen bij het ontwikkelen en ontwerpen van innovatieve en gebruiksvriendelijke digitale oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. 

 

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Karime Tijssen

Designerd

Karime Tijssen

Celine Kooiker

Product Owner

Celine Kooiker

Maikel Oelen

Developer

Maikel Oelen

Stefan van 't Hul

Developer / UX designer

Stefan van 't Hul

Remi Hindriks

Developer

Remi Hindriks

Bert van 't Hul

Developer

Bert van 't Hul

Jonathan Hafkamp

Developer

Jonathan Hafkamp

Neem contact met Celine op

Celine Kooiker

Product Owner

Celine Kooiker

Contact