Verwantenportaal (Mijn welkom)

Zonnehuisgroep Amstelland

Motivo heeft een verwantenportaal applicatie ontwikkeld om de communicatie en ervaring van verwanten te verbeteren tijdens het wacht proces op een plek in een verzorgingshuis.

WCAG

Webapplicatie

Portaal

Zorg

Hierbij hebben wij samengewerkt met Meesterontwerpers voor het design van deze applicatie. 

Specifieke content instellen

Een van de belangrijkste kenmerken van de applicatie is het persoonlijke contentbeheer via het Liberiser CMS. Beheerders kunnen verschillende soorten content, zoals verhalen, taken, locaties en wachtverzachters, toevoegen en bewerken. Op deze manier kunnen beheerders specifieke content voor elke gebruiker instellen en personaliseren op basis van hun wachttijd. Iemand die bijna gaat verhuizen naar locatie 1 ziet compleet andere content dan iemand die nu een paar weken wacht voor locatie 3.

Wachttijden

Nog een belangrijk aspect van deze applicatie is de mogelijkheid om wachttijden aan te passen, deze zijn ook zichtbaar voor de verwanten. Dit helpt bij het verminderen van de onzekerheid en het biedt gemoedsrust voor de naasten van de cliënt.

We zijn blij met het resultaat van de verwantenportaal applicatie die we hebben ontwikkeld. Het is een waardevolle tool voor families en verzorgingshuizen om effectief te communiceren en informatie uit te wisselen. Daarnaast draagt het bij aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg en de ervaring van toekomstige bewoners en hun families.

 

Is je organisatie op zoek voor een soortelijke digitaal oplossing? We helpen jou graag, neem gerust contact met ons op.

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Bert van 't Hul

Developer

Bert van 't Hul

Celine Kooiker

Product Owner

Celine Kooiker

Maikel Oelen

Developer

Maikel Oelen

Stefan van 't Hul

Developer / UX designer

Stefan van 't Hul

Remi Hindriks

Developer

Remi Hindriks

Jonathan Hafkamp

Developer

Jonathan Hafkamp

Neem contact met Celine op

Celine Kooiker

Product Owner

Celine Kooiker

Contact