Frion - corporate website

Frion

Frion zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking in Noordwest Overijssel. Aan ongeveer 1.000 cliënten wordt de mogelijkheid geboden om te wonen, werken, logeren bij één van de locaties. De nieuwe zorgvisie ‘Zorg die jou ziet’ geeft aanleiding dit krachtig in beeld te brengen op de corporate website. 

Website

Zorg

Doelgroepgericht

De corporate website geeft informatie voor verwanten. De website geeft snel en duidelijk de informatie voor verwanten en hun naaste. De (potentiële) cliënt is eregast. We zorgen dat informatie waar nodig ook in eenvoudige taal beschikbaar is en cliënten vertellen zelf over hun thuis of over hun werk.

WCAG

Digitale toegankelijkheid speelt een belangrijke rol. Om verwanten en hun naaste goed te informeren zijn er voorzieningen aanwezig als contrast, een voorleesfunctie, het kunnen vergroten van de teksten.

"Met onze nieuwe website zien we het contact tussen verwanten en onze organisatie in de oriëntatie toenemen en kunnen we eerder contact krijgen."

- Roelien Gorter

Zorg die jou ziet

Frion biedt zorg die jou ziet, als cliënt, verwant, medewerker, collega. Verhalen spelen een belangrijke rol, evenals de mogelijkheid persoonlijk in contact te komen met medewerkers. 

Motivo voor de zorg

Wij ondersteunen zorgorganisaties met onze expertise. Neem contact met ons op als jij ook een online uitdaging hebt.

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Bert van 't Hul

Developer

Bert van 't Hul

Stefan van 't Hul

Developer / UX designer

Stefan van 't Hul

Maikel Oelen

Developer

Maikel Oelen

Neem contact met Lennard op

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Contact