Klus in de wijk website

Klus in de Wijk

Een prachtig initiatief van Frionzorg: Klus in de Wijk. Bij Klus in de Wijk werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en worden begeleid door werkbegeleiders van Frion. Door het uitvoeren van klussen voor betalende klanten, nemen zij deel aan de samenleving.

Non-profit

Via de vernieuwde, responsive website kan een klant eenvoudig een klus aanvragen. Het vervoeren van  tuinafval, plakken van een lekke band op het maken van een steigerhouten meubel; de medewerkers van Klus in de Wijk helpen graag. De medewerkers van Klus in de Wijk kunnen vervolgens eenvoudig de aanvraag in behandeling nemen en zien wat de status van de klus is.

Als de aanvraag is afgerond, kunnen de werknemers van Klus in de Wijk er zelf gemakkelijk een factuur van maken. Je kunt op basis van de aanvraag rijen toevoegen aan de factuur met de verschillende kostenposten. Dat resulteert in een pdf factuur die naar de klant gestuurd kan worden. Ook kunnen de bestellingen worden geëxporteerd om zo te worden ingelezen in de boekhouding.

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Bert van 't Hul

Developer

Bert van 't Hul

Karime Tijssen

Designerd

Karime Tijssen

Neem contact met Lennard op

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Contact