Stadkamer corporate website

Stadkamer

Stadkamer is het bruisende middelpunt als het gaat om lezen en ontwikkelen. Op vier locaties in Zwolle kun je terecht voor het grootste aanbod aan boeken en leermiddelen. Daaraan gekoppeld zijn voorzieningen om te ontmoeten, met leerplekken, een café, ontmoetingsruimtes. Zo levert Stadkamer een belangrijke bijdrage aan de maatschappij.

Website

Non-profit

Snelheid van informatie

Er is veel informatie te etaleren voor Stadkamer, omdat er veel te beleven valt. Door heldere informatieblokken en het slimme menu kom je als bezoeker snel op de goede plek terecht. De uitdagende vormen en kleuren geven de speelsheid van Stadkamer goed weer.

Agenda

Stadkamer bruist. Dit is goed te zien in het agenda element die uitgebreide filters laat zien en het aanbod goed in beeld brengt. 

Responsive

Veel bezoekers zullen de website mobiel bezoeken. Op zoek naar informatie over ontmoeten of ontwikkelen. Daarom is er veel aandacht besteedt aan de mobiele weergave van de website.  

Extern aanbod

Stadkamer geeft de mogelijkheid aan externe aanbieders van kunst- en culturele activiteiten om haar aanbod onder de aandacht te brengen. De website geeft de mogelijkheid om dit aanbod in te dienen via een inlogmogelijkheid.

Toegevoegde waarde

Wij zijn blij non-profit organisaties verder te helpen die maatschappelijke impact maken. Daarom werken wij veel voor maatschappelijke organisaties, zoals Stadkamer. Wil je doorpraten over jouw uitdaging als maatschappelijke organisatie? Neem gerust contact met ons op.

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Stefan van 't Hul

Developer / UX designer

Stefan van 't Hul

Neem contact met Lennard op

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Contact