Start employee journey met een werken-bij website - IJsselheem

IJsselheem

Samen met IJsselheem ontwikkelden wij hun nieuwe werving website, als ondersteuning van de eerste fase van de employee journey.

Werken-bij

Website

Het werven van nieuwe collega's is de eerste stap van de employee journey. Belangrijk in deze fase is het goed neerzetten van het beeld van de organisatie als nieuwe werkgever. Hoe beter je dit als zorgorganisatie doet, des te beter kunnen kandidaten inschatten of zij bij je passen. Zo komen de kandidaten gerichter binnen met alle voordelen van dien. Ze zijn sneller effectief, omdat ze weten wat ze kunnen verwachten. Ook snappen ze de waarden, de visie en de dienstverlening van de organisatie. Zo zullen ze langer bij de organisatie blijven werken.

De nieuwe werken-bij website van IJsselheem biedt de organisatie de mogelijkheid haarzelf te presenteren als werkgever op zoek naar nieuwe teamleden. Zo kan IJsselheem zich nu volledig richten op het bieden van de beste zorg voor haar (toekomstige) cliënten.

Introductie tot IJsselheem Naast de focus op de vacatures, worden verhalen van huidige werknemers uitgelicht. Dit geeft gelijk een persoonlijk kijkje achter de schermen door de gedeelde ervaringen van mogelijk toekomstige collega’s. In de verhalen worden de waarden van de (mensen binnen de ) organisatie duidelijk.

Diversen mogelijkheden

AFAS koppeling Een belangrijk technisch onderdeel is de koppeling met AFAS, een tool waarmee IJsselheem de vacatures en de daarbij behorende administratie beheert. De informatie uit Afas wordt op een aantrekkelijke en heldere manier weergegeven. Doordat IJsselheem al gebruik van AFAS maakte, hoefden wij haar workflow niet te onderbreken. De impact zit vooral in de verbeterde presentatie. Vacature alert De vacature alert is eigenlijk onmisbaar voor een werkzoekende. Is er een match op het vlak van waarden, voelt de organisatie goed aan maar zijn er (nog) geen vacatures? Dan kun je je aanmelden voor de vacature alert, met bijbehorende specifieke filters. Handig voor werkzoekenden en essentieel voor IJsselheem, want met de inschrijvingen wordt de poule van geïnteresseerde en (mogelijk) toekomstige werknemers aangevuld. Zo wordt het arbeidspotentieel van IJsselheem vergroot. Voordelen van een aparte vacaturesite IJsselheem heeft gekozen voor een aparte werving website. Waarom? Het is praktisch: de simpele URL maakt het gemakkelijk om iemand te verwijzen; het biedt de mogelijkheid om de pagina’s anders in te richten en een eigen toon en focus mee te geven, zonder daarbij de normale website tekort te doen; er zijn geen links naar irrelevante pagina’s, dus de aandacht blijft bij het doel van de site. Het etaleert de aandacht voor aandacht: IJsselheem geeft hiermee aan de werkzoekende met aandacht te willen bedienen met waardevolle informatie; het geeft ruimte voor beleving vanuit een ander perspectief, namelijk de werkzoekenden in de gezondheidszorg.

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Stefan van 't Hul

Developer / UX designer

Stefan van 't Hul

Neem contact met Lennard op

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Contact