Werken-bij-website voor De Wever

De Wever

De Wever zet zich met ruim 3.000 medewerkers en 1.250 vrijwilligers in voor het welzijn van ouderen in Brabant. Met 17 woonlocaties, thuiszorg, tijdelijke woonvoorzieningen en een uitgebreid pakket aan diensten rondom behandeling leveren ze een belangrijke bijdrage aan het leven van ouderen.

Website

Werken-bij

Betekenis

Om van betekenis te kunnen blijven voor ouderen zijn professionals nodig die zorg en ondersteuning kunnen geven. Door de stijgende vergrijzing en zorgvraag, nu en in de komende jaren zal er doorlopend ingezet worden op werving (uiteraard naast behoud). Belangrijk instrument in de werving strategie van zorgorganisaties is de werken-bij website.

 

Functionaliteit, content en communicatie

Om meer uit het arbeidspotentieel te halen met een goede werken-bij website is functionaliteit, content en communicatie nodig. Werkzoekenden zijn op zoek naar uitgebreide informatie, inspiratie, achtergrondverhalen en uiteraard vacatures. De website moet natuurlijk op elk device en elke moment perfect werken, als je in de trein zit met je telefoon, ‘s avonds op de bank met je Ipad of tussendoor in de pauze op een laptop of vaste PC.

 

Job-alert

Samen met De Wever ontwikkelden wij een website met uitgebreide functionaliteit voor het zoeken van vacatures (zowel actief als latent), met filtering, direct solliciteren, opslaan van favorieten en het instellen van een job-alert. 

Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden om allerlei content in te zetten. Deze content kan gekoppeld worden aan vacatures, pagina’s, tags, landingspagina’s.

Werken in de zorg is werken met een doel Wij vinden het werk van De Wever erg belangrijk en snappen wat er belangrijk is in het werven van (goede) professionals. Daarom ontwikkelen wij met plezier samen met zorgorganisaties krachtige applicaties die een goed doel dienen. Zorgprofessional: Kom werken bij De Wever!

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Henk-Jan Sleijster

Developer

Henk-Jan Sleijster

Neem contact met Lennard op

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Contact