Vogellanden corporate website

Vogellanden

Vogellanden is toonaangevend als het om revalidatiezorg gaat. In heel Nederland staat Vogellanden bekend om kwalitatief hoogstaand en innovatief op het gebied van revalidatie, gezonde leefstijl en vitaliteit . Zij werken samen met kinderen, volwassenen en ouderen om zo goed mogelijk te leven. Met hard, hoofd en handen leveren zij een belangrijke bijdrage aan het welzijn.

Website

WCAG

De AA status van de WCAG vraagt veel. Het meest zichtbare zijn de elementen voor de bezoekers. Voorlezen, contrast aanpassen en het aanpassen van de lettergrootte. Andere elementen bevinden zich ‘onder de motorkap’ of worden in de content meegenomen.

Verhalen centraal 

Vogellanden maakt zich bekend door verhalen. Verhalen van cliënten, professionals, verwanten en vrijwilligers. Ondersteund met beelden kan een bezoeker zich verplaatsen in de situatie.

Mobiele weergave

Bezoekers oriënteren zich uiteraard ook op hun mobiel of tablet. Belangrijk om alle bezoekers in alle situaties verder te kunnen helpen op de website. Het aandacht geven aan de bouw van deze mobiele versies is essentieel, ook in de WCAG normering.

Kwaliteit voor kwaliteit Wij zijn thuis in de WCAG en werken graag voor organisaties als Vogellanden die ook inzetten op kwaliteit. Wil jij met je corporate website ook voldoen aan de WCAG normen? Neem contact op met ons en ga in gesprek met onze specialisten.

Bezoek de website

Betrokken collega’s bij dit project

Stefan van 't Hul

Developer / UX designer

Stefan van 't Hul

Bert van 't Hul

Developer

Bert van 't Hul

Neem contact met Lennard op

Lennard Veldwijk

Online Specialist Zorg & Welzijn

Lennard Veldwijk

Contact