Motivo is ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd

Certificering

En dus ging de champagne los. Even ontspannen na een intensief traject. Omdat we veel met zorgorganisaties werken en groeien in deze markt, is het essentieel dat onze informatiebeveiliging aantoonbaar op orde is. In deze blog zetten we 3 voordelen voor (zorg)organisaties op een rij.

1. Zekerheid tijdens innovatie

Als (zorg)organisatie wil je innoveren. Dan heb je naast een dosis lef ook zekerheid nodig. Zekerheid over de veiligheid van je gegevens van cliënten of  medewerkers. Wij hebben met onze certificering ruimte gecreëerd om nieuwe initiatieven op te starten. Onlangs is Henk Gootjes begonnen als directeur online innovatie in de zorg. De uitdagingen op de arbeidsmarkt in de zorg zijn groot, hierdoor zijn zorgorganisaties volop bezig met behoud en ontwikkeling van medewerkers. Die stap willen wij met hen zetten, waarbij de zekerheid van de certificering ons zal helpen.

2. Kapstok voor gestructureerd werken

Iedereen bij Motivo werkt op dezelfde manier en deze certificering helpt ons om doorlopend aandacht te hebben voor het veilig houden van informatie binnen onze organisatie. Dat betekent dat iedereen betrokken is en zich verantwoordelijk voelt. Bovendien biedt dit onze medewerkers houvast bij de vraagstukken op het gebied van het uitwisselen van informatie. Dat geldt voor collega's die al langer meedraaien in de organisatie, maar ook voor nieuwe medewerkers. Door structurele aandacht voor informatiebeveiliging, wordt hen ook geleerd hoe zij informatie veilig kunnen houden. En dat is natuurlijk een prettig vooruitzicht.

3. Geen zorgen om met ons aan de slag te gaan

Waarschijnlijk heb je er al veel aan gedaan om te zorgen dat er binnen jouw organisatie op een verantwoorde manier met informatie wordt omgegaan. Het is namelijk belangrijk dat jouw cliënten en klanten daarop kunnen vertrouwen. De overheid verplicht certificatie niet, maar door certificering van ISO27001 en NEN7510 tonen we aan dat wij aan de eisen van de overheid voldoen. Dus wil je zaken met ons doen voor een sociaal intranet voor de zorg, een corporate of recruitmentwebsites; je hoeft je geen zorgen te maken. Met onze certificaten, door een onafhankelijke, geaccrediteerde partij, tonen wij aan dat informatiebeveiliging binnen Motivo onomstotelijk goed voor elkaar is.

Wil je meer weten over informatiebeveiliging bij Motivo of met ons de reis maken om de beste intranet applicatie te ontwikkelen voor de zorg?

Neem contact met ons op

Meer informatie over deze certificering lees je op de website van Dekra.

Website

Motivo